logo tegenwind.png

Premiere/Derniere van Tegenwind 7
in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen

Zaterdag 13 november 2021

Matinee: 14.00 uur 
Avondvoorstelling: 20.00 uur

Met intussen meer dan 2 miljoen kijkers, mogen we wel stellen 

dat Tegenwind niet alleen een enorm groot succes is en dat we veel meer volgers hebben dan we ooit hadden kunnen vermoeden of hopen, we zien ook welke enorme nood Tegenwind lenigt en hoe veel hoop en steun onze kijkers putten uit deze documentaires. Dat is op zich al reden genoeg om de laatste aflevering van Tegenwind niet zomaar ‘online’ te zetten.

 

We maken er een evenement van met een projectie op groot scherm van aflevering 7 in aanwezigheid van alle protagonisten, met live muziek en met aansluitend tijd voor een babbel in de foyer.

We doen dat op 13 november in de prachtige Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

De Elisabethzaal beschikt over de CIRM goedkeuring waardoor ze 1029 gasten mag toelaten. Een Covid Safe Ticket is niet nodig.  Er wordt gewerkt met bubbels van twee personen en een stoel tussen de bubbels. Mondmasker is verplicht. Door deze voorwaarden te volgen kunnen we het evenemen laten doorgaan.

Deze regels maken dat we voor de twee voorstellingen (Matinee om 14.00 uur en Avondvoorstelling om 20.00 uur) nog plaatsen vrij hebben omdat we ons nu gek genoeg niet langer meer aan de grens van 500 personen maximum moeten houden.  (Begrijpen wie kan)

Praktisch

Locatie: Koningin Elisabethzaal, Astridplein, 2000 Antwerpen. Het Centraal Station en de zoo liggen letterlijk vlak naast de zaal.  Bussen stoppen op de Rooseveltplaats, op 3 minuten stappen. 

Voor wie met de wagen komt: er zijn verschillende parkings in de onmiddellijke omgeving. 

Start: Deuren open om 19.00 uur. Start vertoning om 20.00 uur stipt!  

Bij de ingang van de Elisabethzaal kan je aan de automaat bonnetjes kopen voor drank: de bar is open en er is bediening. 

Ticket: 50 euro.  

De opbrengst van deze premières gaat integraal naar de volgende -internationale- reeks van Tegenwind/Headwind.

Reserveer snel je plaats! Vergeet niet het aantal tickets en de voorstelling (matinee of avond) te vermelden

klik hier

Tegenwind - gasten.png