logo tegenwind.png

Premiere/Derniere van Tegenwind 7
in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen

Zaterdag 13 november 2021

Matinee: 14.00 uur - Uitverkocht
Avondvoorstelling: 20.00 uur: uitverkocht

Met intussen meer dan 1 miljoen kijkers op amper een maand tijd, mogen we wel stellen 

dat Tegenwind niet alleen een enorm groot succes is en dat we veel meer volgers hebben dan we ooit hadden kunnen vermoeden of hopen, we zien ook welke enorme nood Tegenwind lenigt en hoe veel hoop en steun onze kijkers putten uit deze documentaires. Dat is op zich al reden genoeg om de laatste aflevering van Tegenwind niet zomaar ‘online’ te zetten.

 

We maken er een evenement van met een projectie op groot scherm van aflevering 7 in aanwezigheid van alle protagonisten, met live muziek en met aansluitend tijd voor een babbel in de foyer.

We doen dat op 13 november in de prachtige Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. De avondvoorstelling was in geen tijd uitverkocht en dus hebben we er ook nog een matineevoorstelling aan gekoppeld.  We blijven namelijk per voorstelling onder de 500 bezoekers, zodat we geen covidpas nodig hebben en geen mondmaskers moeten dragen.

Praktisch

Locatie: Koningin Elisabethzaal, Astridplein, 2000 Antwerpen. Het Centraal Station en de zoo liggen letterlijk vlak naast de zaal.  Bussen stoppen op de Rooseveltplaats, op 3 minuten stappen. 

Voor wie met de wagen komt: er zijn verschillende parkings in de onmiddellijke omgeving. 

Start: Deuren open om 19.00 uur. Start vertoning om 20.00 uur stipt!  

Bij de ingang van de Elisabethzaal kan je aan de automaat bonnetjes kopen voor drank: de bar is open en er is bediening. 

Ticket: 50 euro.  

De opbrengst van deze premières gaat integraal naar de volgende -internationale- reeks van Tegenwind/Headwind.

Na de voorstelling is er ruimte en tijd om de protagonisten van de Tegenwind reeks te ontmoeten. Er zijn twee fotografen die foto’s maken die later via de website kunnen worden gedownload. 

Reserveer snel je plaats!

Via het Google formulier, klik hier

Via email, klik hier

Tegenwind - gasten.png