top of page


De Ontmaskering deel 2
 

Nu bijna vier jaar na de uitbraak van de coronapandemie beseffen de meeste mensen dat het op massa-vaccinatie gerichte coronabeleid meer schade heeft aangericht dan het SARS-CoV-2 virus ooit had kunnen veroorzaken. De aanval op burgerrechten, de schade op socio-economisch vlak en de ontregeling van onze samenleving zijn immens geweest en mogen nooit vergeten worden.


De op genetisch materiaal gebaseerde producten veroorzaken ongewenste gezondheidsschade. Onderzoekers roepen op tot een stopzetting van deze producten. Er overlijden meer mensen sedert de uitrol van de massa-vaccinatie dan in het vaccin-vrije Covid-jaar 2020. De mechanismen van de vaccin-geïnduceerde overlijdens en ziektebeelden zijn bekend. Labo en autopsie-resultaten die de causale relaties bevestigen werden gepubliceerd.


Eerlijke, belangenvrije informatie ontmantelt verlammende, irreële angst. Kennis leidt tot souvereiniteit en tot de individuele kracht om dingen ten goede te veranderen. Met ‘De Ontmaskering’ hopen we daartoe te hebben bijgedragen.
In deze tweede aflevering introduceert Dr. E. Annys zijn collega uit Nederland Dr. Dick Bijl. Hij heeft het over "Het pillenprobleem".

bottom of page