top of page

“Auteur Great Barrington Declaration komt spreken in België!

Slotviering Viruswaanzin strikt topwetenschapper


Op 13 mei komt Professor Jay Bhattacharya spreken in België. Speciaal voor de academische slotviering van onze vrienden van Viruswaanzin, komt deze eminente professor naar Gent. Professor Bhattacharya is één van de 3 auteurs van The Great Barrington Declaration. Een verklaring van wetenschappers die in 2020 al inging tegen het coronabeleid en vroeg om een omgekeerde lockdown. Bhattacharya is ook de adviseur die de gouverneur van Florida, Ron DeSantis, heeft overtuigd om de coronapolitiek te laten varen. DeSantis werd daarvoor verketterd, maar hield voet bij stuk. Met een goed resultaat. Bhattacharya is ook bekend voor de Fauci-papers.


Nog 4 andere professoren gaan mee het coronabeleid evalueren.


  • Professor Lieven Annemans is een Belgische epidemioloog en gezondheidseconoom die zelf ook een tijd bij Celeval zat, maar daar omwille van zijn standpunten werd buitengewerkt.


  • Professor Martin Zizi is een Belgische-Italiaanse prof die uit Silicon Valley naar België komt om te spreken. Hij werkte eerder voor de UNO en de NATO als specialist in biologische oorlogsvoering en was prof aan de universiteiten in Leuven en Brussel.


  • Professor Mattias Desmet is een klinisch psycholoog en perfect geplaatst om de maatregelen die gedragsbeïnvloeding moesten initiëren, te beoordelen.


  • Professor Bert De Munck is prof aan de universiteit van Antwerpen en gespecialiseerd in o.a. de geschiedenis van de wetenschap. Hij zal het coronapolitiek in dat perspectief bespreken. Dit is een uniek evenement waarin hij zal aantonen dat er geen wetenschappelijke consensus is en was over de aanpak van corona.


Mis dit evenement niet! Schrijf u op ruim op voorhand in.

Meer info vindt u op deze link: https://www.viruswaanzin.be/academische-zitting


277 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page