top of page

Bijna verbannen: spervuur lastige vragen voor CEO Pfizer in Davos

Rebel news is een Canadese nieuws website die zichzelf omschrijft als een onbevreesde bron van nieuws, opinie en activisme die je nergens anders vindt.Rebel News is op vele fronten aanwezig geweest. Tot in Oekraïne, bij de Nederlandse boerenbetogingen de afgelopen maanden en natuurlijk de afgelopen twee jaar tijdens de corona crisis. Zo raakten ze internationaal dankzij hun aanwezigheid bij de 'freedom convoy'-betoging van de Canadese truckers in de winter van 2021-2022.


Afgelopen week was Rebel News ook bij het WEF congres in Davos. En daar zorgen zek toch weer voor een stunt. Zonder officiële accreditaties hebben ze de CEO van Pfizer een paar pittige vragen gesteld. Het werden vier hoogst vervelende minuten voor Albert Bourla.

Mogelijk hebben sommigen het fragment al gezien. Maar mediabedrijven zijn druk bezig om de video te verbannen (Facebook, Instagram, You Tube) . Gelukkig hebben we Twitter en Elon Musk nog.Daarom vinden we het bij Tegenwind ook belangrijk om RebelNews te steunen en delen we het interview hier nog eens.

Klik hier om te kijken en geniet:

https://twitter.com/OzraeliAvi/status/1616712413587415041?t=JVnp7FvQUH5DBOwgH6JE4w&s=09
559 weergaven1 opmerking
bottom of page