top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Bijna verbannen: spervuur lastige vragen voor CEO Pfizer in Davos

Rebel news is een Canadese nieuws website die zichzelf omschrijft als een onbevreesde bron van nieuws, opinie en activisme die je nergens anders vindt.Rebel News is op vele fronten aanwezig geweest. Tot in Oekraïne, bij de Nederlandse boerenbetogingen de afgelopen maanden en natuurlijk de afgelopen twee jaar tijdens de corona crisis. Zo raakten ze internationaal dankzij hun aanwezigheid bij de 'freedom convoy'-betoging van de Canadese truckers in de winter van 2021-2022.


Afgelopen week was Rebel News ook bij het WEF congres in Davos. En daar zorgen zek toch weer voor een stunt. Zonder officiële accreditaties hebben ze de CEO van Pfizer een paar pittige vragen gesteld. Het werden vier hoogst vervelende minuten voor Albert Bourla.

Mogelijk hebben sommigen het fragment al gezien. Maar mediabedrijven zijn druk bezig om de video te verbannen (Facebook, Instagram, You Tube) . Gelukkig hebben we Twitter en Elon Musk nog.Daarom vinden we het bij Tegenwind ook belangrijk om RebelNews te steunen en delen we het interview hier nog eens.

Klik hier om te kijken en geniet:
560 weergaven1 opmerking

1 Comment


Peter Braet
Peter Braet
Jan 21, 2023

Stuurde het filmpje al door aan onze voorzitter van het Europarl Covid-committee waar dhr. Bourla al twee keer weigerde te verschijnen om de vragen van de Parlementsleden te beantwoorden, met de Belgische EU Parlementsleden in CC, want dat is een echt schandaal; die gangster is te laf om voor het Parlement te verschijnen en zich daar te verantwoorden maar bij de échte Belangrijke Mensen met échte macht en waar de échte beslissingen genomen worden (volgens Bourla dan toch) is die vent aanwezig. Net als zijn vriendinnetje Censuursula v. d. Leyen.

En niets daarover in de mainstreammedia. Een schandaal!

Like
bottom of page