top of page

De coronaleugens zijn een Catch-22 die pers én politiek zeer zuur zullen opbreken.

Auteur, columnist en ondernemer Steven Arrazola de Oñate kijkt elke zondag naar de actualiteit en geeft zijn ongezouten mening.


Jaarlijkse hoogmis voor Europese prostituees.

Deze week moet ik uiteraard starten met de gebeurtenissen van de “praatclub” in Davos. De mensen die rijk werden door de aarde kaal te plukken kwamen daar deze week gezellig samen. Voor de eerste keer in jaren hadden ook de mainstream media redelijk wat aandacht voor deze jaarlijkse top van het World Economic Forum (WEF). Zelfs het feit dat de sekswerkers er gouden zaken doen en ook vanuit gans Europa naar Zwitserland afreizen kwam uitgebreid aan bod. Wat Valentijn voor een bloemenwinkel is, is de Jaarlijkse Anale meeting van het WEF voor de Europese prostituees. Eigenlijk is het best grappig dat deze elite na hun vergaderingen liggen te flikflooien en uiteraard cash betalen, terwijl ze tijdens hun vergaderingen allemaal braafjes jaknikken op de stelling dat cash geld moet verdwijnen. De Nederlandse Koningin Maxima hield trouwens in Davos deze week een stevig pleidooi voor de digitale euro die volgens haar zeer spoedig ons cash geld volledig moet vervangen. Alle aanwezigen in de zaal knikten dat ze dit schitterend vinden. Geen wonder natuurlijk want de politici, bedrijfsleiders, pers en andere bizarre types die daar rondlopen zijn ook regelrechte hoeren die zichzelf verkopen aan de meest biedende. Om die reden worden ze daar ook uitgenodigd natuurlijk. Ik las op sociale media overigens dat de Nederlandse koningin in Davos per ongeluk werd aanzien voor een goedkope escort girl. Persoonlijk denk ik niet dat dit klopt, want het is algemeen geweten dat de bezoekers aldaar liever gaan voor zeer jonge exemplaren. Denk maar aan de in zijn cel vermoorde Jeffrey Epstein die miljardair werd door jonge meisjes te regelen voor deze elite en hen nadien te chanteren met de beelden van hun seksuele escapades. Onze regimepers mag hier helaas echter nog steeds niets over schrijven. Journalisten anno 2023 zijn dan ook meestal louter slaven van een internationale propagandamachine geworden. Ze fungeren als perfecte ambtenaren voor het ministerie van Waarheid.


52 staatshoofden in Davos.

Wat ook frappant en eigenlijk best interessant was, vond ik, was dat onze media zeer veel aandacht schonk aan het feit dat zogeheten complotdenkers totaal van het padje zijn en de meest bizarre theorieën geloven. Op de website van de VRT werd bijvoorbeeld aangehaald dat “complotgekken” geloven dat de vader van Klaus Schwab een vertrouweling zou zijn geweest van Hitler. Het zal mij een worst wezen wat zijn vader al dan niet in zijn leven heeft gedaan en het boeit mij eigenlijk vrij weinig wat mensen al dan niet geloven. Wat mij wel boeit zijn de feiten, en die zijn toch best interessant. Gelukkig vinden steeds meer mensen dit ook en stellen zij zich dan ook steeds meer terechte vragen. Om één of andere bizarre reden vindt onze regimepers dat we deze vragen niet mogen stellen, dus moeten mensen die kritische vragen stellen over deze Duitse gek met een veel te groot ego worden geframed als zotten. Het feit is nu eenmaal dat deze professor best wel veel invloed heeft. Hij was recent aanwezig als gast op de G20-top en deze week mocht hij maar liefst 52 regeringsleiders en verschillende leden van koninklijke families welkom heten. Feit is ook dat hij in juni 2020 het boek Covid-19: The Great Reset heeft geschreven, waarin hij uitlegt hoe de samenleving heropgebouwd kan worden na de pandemie. Het schetst een realiteit die meer inzet op klimaat, gelijkheid en multiculturaliteit.


Klaus Schwab is louter een nuttige idioot.

Hij verkoopt het allemaal zeer mooi, maar eigenlijk pleit hij onomwonden voor een communistisch systeem waarbij privébezit volledig verdwijnt. Hij wil dit realiseren tegen het jaar 2030. Daarnaast wil hij ook dat er wereldwijd één regering komt die een totale controle heeft over alles en iedereen. Om die reden moet cash geld verdwijnen, want cash geld betekent vrijheid. Bij een digitale munt onder controle van de overheid kan alles wel perfect worden gemonitord. Grappig dat de hoerenlopers in Davos dit zelf niet lijken te beseffen. Langs de andere kant is dit ook wel geruststellend natuurlijk, zelfs zij geloven niet in de oplossing van de gekke Duitser. Persoonlijk ben ik er dan ook wel vrij gerust in dat opa Klaus zijn Great Reset niet zal slagen. Ik denk trouwens ook niet dat deze Duitse professor het opperhoofd is van een globale elite. De mensen die echt de macht hebben vertonen zich immers nooit echt in het openbaar. De echte macht ligt, volgens mij, al enkele eeuwen bij enkele zeer rijke families. In New York hebben we Goldman Sachs, de Rockefellers, de Lazards, de Loebs, de Kuhns en de Lehmans. In Parijs en Londen de Rothschilds, de Warburgs. In Hamburg de familie van Baron Israel Moses Sieff. Deze rijke families beseffen immers zeer goed dat ons financieel systeem wereldwijd op instorten staan. Door de massale geldcreatie van de laatste decennia is ons geld eigenlijk niets meer waard. Zij willen hun macht veiligstellen. Dit kunnen ze volgens hen het beste bewerkstelligen door te evolueren naar een systeem met één regering wereldwijd en met één nieuwe, digitale munt onder de totale controle van deze regering. Zij zien Klaus Schwab dan ook als een nuttige idioot die er mee voor zorgt dat dit sneller zou kunnen worden doorgevoerd. Neem echter morgen de Duitse gek weg en doek het WEF op, dan nog zal worden getracht om deze agenda door te duwen. Op het eerste gezicht zou je kunnen stellen dat hun maatschappijvisie niet eens zo’n slecht idee is. Er zouden inderdaad veel minder of geen gewapende conflicten meer zijn. Er zou geen “zwart” geld meer zijn en misdaad kan bijna volledig aan banden worden gelegd. Het grootste probleem is echter dat onze vrijheid zoals we die vandaag kennen volledig zou verdwijnen en dat mogen we nooit aanvaarden. We gaan dit ook nooit aanvaarden en het zal hen ook niet lukken. We gaan ons echter wel moeten verzetten, want het probleem is dat zeer veel nuttige idioten niet doorhebben dat ze zonder het zelf te beseffen zeer goed hun best doen om deze agenda mee te realiseren. Ik heb het hier inderdaad vooral over politici en journalisten.


Rabobank zegt Barbara Baarsma vaarwel.