top of page

De detox-gids: wat je kan doen tegen teveel spike-eiwit door covid19 of door covid vaccinatiesTegenwind krijgt regelmatig vragen van lezers over detoxen van het spike-eiwit. Vaak komen de vragen van mensen met prikspijt, of mensen die net een bloedtransfusie hebben gekregen en zich zorgen maken. Dr. Tess Lawrie en het World Council of Health hebben een compacte detox-gids opgesteld, die wij voor u in helder Nederlands hebben omgezet. De World Council of Health is een non-profit initiatief, toegewijd aan het beschermen van mensenrechten en vrije wil, terwijl het mensen in staat wil stellen hun gezondheid en welzijn in eigen hand te nemen.


De gids is bedoeld om de effecten van 'spikopathie' aan te pakken. Spikopathie treedt op wanneer het lichaam te veel spike-eiwitten bevat. Wie er nog gedetailleerder over wil lezen, kan terecht bij worldcouncilforhealt.orgWat is het spike-eiwit?


Het spike-eiwit is een onderdeel van het coronavirus dat zich hecht aan ACE2-receptoren op de cellen. Covid-19-vaccins zijn een nieuwe geneesmiddelentechnologie, erop gericht om de cellen in ons lichaam te programmeren zodat ze spike-eiwit aanmaken, dat op zijn beurt ee immunrespons moet uitlokken om het lichaam tegen het coronavirus te beschermen. MAAR: we weten nu al dat dit leidt tot ontstekingen en stollingen in de weefsels en organen van het lichaam. Dat is het gevolg van die overtollige door het vaccin veroozaakte eiwitten.


Die ontstekingen kunnen erger zijn bij mensen die al ziek zijn of onderliggende aandoeningen hebben, maar ook bij kinderen of jonge en fitte mense die juist een zeer krachtige afweerreactie hebben. De productie van spike-eiwit door elke cel kan er namelijk toe leiden dat je eigen immuunsysteem je lichaam aanvalt.


In een Japanse studie werden vaccindeeltjes aangetroffen in de lever, het beenmerg en de eierstokken. In andere studies werd gewezen op het grote aantal ACE2-receptoren in het hart, de longen, de bloedvaten, de nieren, de lever en het maag-darmkanaal.


Verder zijn er aanwijzingen dat het spike eiwit de bloed-hersenbarrière kan overschrijden en dus neurologische bijwerkingen veroorzaken. Dit verklaart waarom mensen lijden aan uitgebreide bloedstolsels, myocarditis, hartaanvallen, neurologische disfynctie, veranderingen in het voortplantingssysteem, gastro-intestinale verstoringen, neurodegeneratieve storingen (Prion-ziekte) en vele andere aandoeningen.De detox-supplementen Top 10


- Vitamine D

- Vitamine C

- NAC (N-acetylcysteïne)

- Ivermectine

- Nigellazaad

- Quercetine

- Zink

- Magnesium

- Curcumine

- Mariadistel-extract


Vier methodes om te ontgiften van spike-eiwit


Er zijn een viertal manieren om circulerende spike-eiwitten in je lichaam tre verminderen. Je kan elke combinatie ervan gebruiken. Experimenteer en kijk wat voor jou het beste werkt, in overleg met een medisch geschoolde vertrouwenspersoon. Dit overleg met een medisch geschoolde wordt uiteraard nog belangrijker voor zwangere vrouwen en voor iedereen die al andere geneesmiddelen gebruikt.


Methode 1: Geneesmiddelen zonder of met voorschrift


Dankzij evidence-based ervaringen van professionals wereldwijd weten we dat de volgende medicijnen een gunstig effect hebben op de symptomen van covid-19 én op de bijwerkingen van de covid-19 vaccins. Ze werken op verschillende manieren aan het voorkomen dat spike-eiwit zich gaat binden aan je ACE2 receptoren, ze zorgen voor het verminderen van abnormale bloedingen of klonters, ontstekingen en virusvermenigvuldiging.


- Ivermectine (met zink)

- Hydroxycchloroquine (met azithromycine en zink)

- Corticosteroïden

- Antihistamines

- Aspirine

- Lage dosis Naltrexone

- Andere middelen als Colchicine, Ozon, en Chlorine Dioxide Therapie.


Overleg voor deze middelen zeker met een medisch geschoolde vertrouwenspersoon.Methode 2: Vitaminen, mineralen en andere professionele supplementen


Bepaalde vitaminen, mineralen en andere supplementen zijn van vitaal belang voor je detox en genezing. Kwalitatieve multivitamines en mineralen kunnen algemene ondersteuning bieden, maar bij een meer gerichte aanpak tegen ernstige ontstekingen zijn er stoffen die je niet of niet voldoende zal aantreffen in multivitamines.


Het gaat dan om hogere dosissen vitamine D en C, vitamine K2, N-acetylcysteïne (NAC), glutathion, melatonine, quercetine, emodine, zwarte komijnzaadextract, reervatrol, curcumine, magnesium, zink, nattokinase, visolie, zeoliet en actieve kool.Methode 3: Kruiden en thee


De kruidengeneeskunde heeft veel te bieden voor de menselijke gezondheid. Sommige kruiden leveren shikiminezuur dat het spike-eiwit neutraliseert en de vorming van bloedklonters tegengaat, zoals dennenaaldenthee, venkelthee, steranijsthee, sint-janskruidextract en smeerwortelblad.


Andere soorten kruiden, specerijen en thee bieden een algemene antivirale, antibacteriële en ontstekingsremmende werking. Bijvoorbeeld prunella vulgaris, kurkuma, groene thee, zwarte thee, mariadistelextract, zoethout, kaneel, kardemom, nootmuskaat kruidnagel, koriander, gember, knoflook, oregano, marjolein, rozemarijn, tijm, bonenkruid, wierook, paardenbloemwortel en propolis.


Methode 4: Dieet, vasten, warmtetherapiën, zuurstoftherapie


Een ontstekingsremmend dieet is essentieel voor het welzijn in het algemeen, en nog meer als je te maken hebt met ziekte. Het gaat om een traditioneel dieet zonder bewerkte (industriële) voedingsmiddelen, bewerkte vetten en suikers. In de plaats daarvan komt een huisbereid dieet met groenten en fruit, hoogwaardige eiwitten, vetten en oliën.


Ook 'intermitterend' vasten geeft het lichaam de kans om te regenereren en te herstellen, wat niet mogelijk is als je de hele dag tot laat 's avonds voedsel consumeert. In de praktijk betekend 'intermitterend' dat je de gelegenheid om te eten beperkt binnen een termijn van 6 uur per dag. De nacht is het ideale moment voor genezing, dus laat ontbijten en vroeg dineren helpt, met niets ertussen.


Ook warmtetherapie zoals sauna's en warme baden met badzout zijn nuttig om te ontgiften.


Tot slot is er ook nog hyperbare zuurstoftherapie die men al jarenlang met succes toepast bij aandoeningen met veel ontstekingen.


8.409 weergaven5 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

5 Comments


klaar wellens
klaar wellens
Sep 02, 2023

Wil dit graag proberen maar vind het toch wel vreemd dat dit produkt weer zoveel moet kosten en via een pyramidesysteem wordt verkocht.

Like
Geert Vandewalle
Geert Vandewalle
Sep 02, 2023
Replying to

Dag Klaar Wellens, dankjewel voor je reactie. Ik ben bereid, als je echt interesse hebt, om je gratis en vrijblijvend te woord te staan. Geef me graag een seintje terug en dan geef ik mijn coordinaten door. Groeten, Geert


Like

Peter Braet
Peter Braet
Jan 19, 2023

De hele coronacampagne van overheden en hun "experten" hebben hypochondrie een algemeen verschijnsel gemaakt, na Chronisch Vermoeidheidssyndroom en Hypersensitiviteit (weet je nog toen bij elke nieuwe GSM-mast de plaatselijke Agalev afdeling stond te protesteren tegen de "straling" waartegen je je volgens andere "experten" kon beschermen door aluminiumfolie om je hoofd te winden? (cfr. "aluhoedje")) nu ook "long-covid", wat niet bestaat; ofwel heb je een post-covidsyndroom ofwel is het hypochondrie (ingebeelde ziekte). Nu krijgen we ook vaccinbijwerkingen door de spike-eiwitten die als we ze lezen er duidelijk op wijzen dat de covid-gevaccineerden langzaam maar zeker in zombies veranderen. Hypochondrie, enkel te genezen met een placebo als homeopathie bijvoorbeeld want het moet er wel als een officiëel geneesmiddel uitzien en er mag…

Like

Zelfs als je niet geprikt bent, is het goed om te detoxen. Shedding is geen grap maar wel degelijk aanwezig. Ikzelf ben niet geprikt maar blijkbaar konden er toch spike protéïnen gemeten worden via de EAV methode (elektro-accupunctuur volgens dokter Voll).

Like

Geert Vandewalle
Geert Vandewalle
Jan 19, 2023

Zelf ben ik bijzonder gelukkig met Clean Slate op basis van Clinoptilolit (een vorm van zeoliet) en andere producten van ROOT die zijn ontwikkeld door Dr. Christina Rahm.


Like
bottom of page