top of page

De opvallendste tweets en artikels van de week.

Zondag is een mooie dag voor een terugblik op de voorbije week.


Vorig weekend won Novak Djokovic's voor de 10 de maal de Australian Open. Vele mensen begrepen zijn emoties die los kwamen bij die overwinning.

Rebel News omschrijft het mooi en post bij de tweet nog eens het interview dat BBC bracht, een paar maanden terug.De dag nadien viel ons oog op een artikel zowaar uit de MSM, Het Nieuwsblad.We waren blij met deze kritische noot, maar de vreugde was kort want we zagen toen deze tweet over een krantenartikel waarin het propaganda narratief weer opduikt en er van een kritische noot geen sprake is.


De link naar de volledige tweet en het bijhorende krantenartikel:


Wie Twitter zegt, kan niet voorbij aan Prof. Rik Torfs. In de Kompas aflevering op de Tegenwind vertelde hij dat hij op een doorsnee dag gemakkelijk 8 a 10 tweets post. En ze raken allemaal. Ze doen je alleszins nadenken.Humor bij Rik is nooit ver weg. Dus ik denk dat zijn boek "Tijdgeest" op onze TO READ lijst komt. Boeken lezen lukt weer meer de laatste maanden want alle MSM abonnementen zijn opgezegd. Om mij de laatste HUMO te herinneren die ik kocht en las moet ik al diep in mijn geheugen graven. Als er dan toch nog eens waarheden instaan, duiken ze wel op bij de social media. Hieronder nog een veelzeggend fragment uit een interview met Torfs dat Doorbraak.be gisteren publiceerde.In verschillende kranten en magazine dook de collega van Van Ranst ook weer op.

Niet alleen de titel is hallucinant, ook wat hij inhoudelijk vertelt in dit interview.Zijn uitspraken worden nog hallucinanter als je eens nadenkt bij de volgende en laatste tweet. In Thailand werd iemand van de Koninklijke familie getroffen door vaccinatieschade. Zal dit voorval baanbrekend zijn en ervoor zorgen dat er eindelijk een gedegen onderzoek komt en een degelijke evaluatie komt van de mRNA vaccins?Een paar links:383 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page