top of page

De opvallendste tweets en artikels van de week.

Tegenwind site-beheerder Mark Sanders speurde ook de afgelopen week de sociale en reguliere media af, op zoek naar opmerkelijke feiten en meningen.


Zondag


  • We volgen al een tijdje Dr. Eli David die telkens goed gedocumenteerde tweets plaatst. Hij blijkt nu ook meer volgers te hebben dan Barack Obama en Taylor Swift. Voor wat zo een rangschikking waard is, natuurlijk...


Afgelopen zondag heeft een opmerkelijke wetenschappelijke studie in de kijker gezet.


Klink hier voor de originele studie van BMJjournals.Maandag


  • 's Ochtends kwamen we een opmerkelijke tweet tegen van de Vlaamse huisarts Frank Peeters.


Hier kan je naar de originele video op het You Tube kanaal van Prof. Dr. Pierre Capel. Het is in de gekende stijl van Pierre. Met veel wetenschappelijke termen en intens om te volgen. Maar sinds Tegenwind deze fantastische mens en wetenschapper portretteerde in "Alles Vloeit!" beseffen we dat we maar beter rekening houden met zijn waarschuwingen. Laat ons hopen dat dit soort video's een extra aanzet geven tot nog meer onderzoek.


  • Nog op maandag was er een opmerkelijke open brief in Nederland.


Voormalig NOS-directeur Bauke Geersing haalt uit naar de vooringenomenheid van het NOS Journaal. In een open brief roept hij hoofdredacteur Giselle van Cann op om de eenzijdige berichtgeving zo snel mogelijk te stoppen.

Klik hier om het volledig artikel te lezen bij de collega's van blclbx.


Dinsdag


  • Ook op dinsdag had Eli David een opmerkelijke tweet. Als cineast weet ik dat er technisch heel veel mogelijk is. Om zoiets te factchecken zijn er subsidies uitgereikt, dus daarop is het wachten. Maar stel u maar eens voor dat dit waar is...
  • Eigenlijk kunnen we in dit overzicht bij elke weekdag een tweet plaatsen van Rik Torfs. Maandag was de heisa gestart met de Ugent die volgens de MSM professor Mattias Desmet aan de ketting wilden leggen. En Rik Torfs was er als de kippen bij.
Woensdag


Wij blijven bij de twitterkeizer want op woensdag bracht hij één van zijn beste maar ook meest bekeken tweets van zijn week.
We love his account. Klik op de foto hieronder om nog meer te lezen.


Donderdag


De dagen na de bewuste uitzending van "De Afspraak" over Mattias Desmet blijven social media en twitter er op reageren.Vrijdag


Dank u huiscolumnist Dirk Theuns om er humor aan toe te voegen.


Nu we toch voor humor gaan:


Jawel, dit tekentalent met humor heeft drie jaar het Tegenwind logo uit zijn mouw geschud. Alleen voor hem zou je een twitter account aanmaken of een abonnement nemen bij onze collega's van Doorbraak.

Klikken maar om zijn twitteraccount te ontdekken.

Zaterdag


Robert F. Kennedy Jr. staat al jaren bekend als 'vaccin-kritisch'. Met zijn organisatie "Children Health Defence" publiceert hij nu dat het CDC de mRNA covid vaccins zal opnemen in het kindervaccinatie programma. In de VS zaten ze vorig jaar al aan een programma met maar liefst 72 voorgestelde vaccinaties voor kinderen tussen 6 maand en 18 jaar. Hier de link naar het artikel.

We eindigen met een tweet van de Nederlandse politica Caroline van der Plas. van de Boeren Burger Beweging. Ze staat terecht kritisch tegenover het hele stikstofverhaal.

En laat nu dat eens een mooi link zijn naar de lancering van onze eerst aflevering van "De ontrafeling van dogma's". Daarin heeft Prof. Dr. Kees de Lange het over het stikstofdogma . In 30 minuten wordt er heel veel duidelijk. Absoluut het kijken waard.482 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page