top of page

De Tegenwind Kompas afleveringen kan je nu ook als podcasts beluisteren.

Binnenkort komt er op de website een nieuwe functie waarin je rechtstreeks naar onze podcasts kan gaan. Als kennismaking vind je hier de podcast via de SoundCloud van Tegenwind. Ideaal om in de wagen of tijdens het sporten/strijken/tuinieren/wandelen te beluisteren..


Dr. Annys trok uit eigen wil vorig jaar de deur achter zich dicht in het ziekenhuis waar hij werkte als chirurg en diensthoofd.

De kracht van Dr. Annys zijn betoog zit 'm in de genuanceerde manier waarop hij zijn verhaal vertelt, zoals je ook zal merken in deze aflevering van Kompas. Hij denkt niet in termen van zwart en wit, maar in termen van verschillende tinten grijs.

Erwin Annys is een arts die ook mensen heeft zien sterven aan de gevolgen van Covid, en die dus alles behalve een ‘corona-scepticus’ kan genoemd worden.

Maar gaandeweg ondervond hij dat de aanpak van de meeste beleidsmakers en van de experten die het voor het zeggen hadden niet de juiste was. Dit verhaal is dan ook een relaas van een proces waarin Dr. Annys rondom zich steeds meer dingen zag gebeuren die geen steek hielden.


Klik hier naar de soundcloud pagina:195 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page