top of page

De wereld volgens Vincent

Is vrijheid nog steeds het hoogste goed in West Europa? Compleet disproportioneel, de maatregelen die Europa wil gaan opleggen.. Er zijn duizenden andere manieren om dit aan te pakken. Noord Korea kan hier straks nog ideeën komen opdoen.
371 weergaven3 opmerkingen

3 comentários


V.C.Mutwa
V.C.Mutwa
24 de jul. de 2023

Europa en al die overheidsinstellingen zijn zo ontzield als ze groot zijn. De maatschappij is een sekte, de regering een kartel.


Al dat gezeik.

Iedereen een VPN router.


Bekijk liever eens het werk van Dolores Cannon en besef eens op wat voor ongelofelijk mooie planeet wij terecht zijn gekomen. Alleen kan de mens niet zo goed om met vrij wil, klein bewustzijnsprobleem.

Curtir

Peter Braet
Peter Braet
23 de jul. de 2023

Alle experten zijn het er over eens en hebben tot in der treure al gewaarschuwd dat het onmogelijk is een backdoor in de end-to-end encryptie in te bouwen voor de veiligheidsdiensten alleen. Die achterdeur is er ofwel voor iedereen ofwel voor niemand.

De Engelsen staan al verder met die wetgeving, dit is wat er dan gebeurt:

https://9to5mac.com/2023/07/20/apple-imessage-facetime-remove-security-law/

Als het doorgaat is het ook voor politiekers gedaan met WhatsAppen en dergelijke, want de Russen slaan een wodka achterover en doen de kozakkendans het hele Kremlin rond.

https://tutanota.com/blog/chat-control

Helaas zijn bijna alle politiekers Widowsdebielen, Macidioten en Androidslaven. Volslagen digibeten dus die vinden dat de Grote Firma het maar zal moeten oplossen.

https://mullvad.net/en/blog/2023/2/1/eu-chat-control-law-will-ban-open-source-operating-systems/

Het kan niet opgelost zo, geautomatiseerd, de veiligheidsdiensten zullen klassiek…


Curtir
Peter Braet
Peter Braet
24 de jul. de 2023
Respondendo a

Het is trouwens weer komkommertijd waarin ook oud nieuws als nieuw nieuws gepresenteerd wordt. Zover staat het ermee:

https://home-affairs.ec.europa.eu/policies/internal-security/child-sexual-abuse_en#:~:text=further%20concrete%20action.-,The%20EU%20strategy%20for%20a%20more%20effective%20fight%20against%20child,investigation%2C%20and%20assistance%20to%20victims

Werkdocument (PDF downloadlink):

https://data.consilium.europa.eu/doc/document/ST-8468-2021-REV-1/en/pdf

Overigens zijn ouders verantwoordelijk voor de veiligheid van hun kinderen, dus als je een smartphone aan een kind geeft dan zorg je ervoor zelf de root access op dat device te hebben en dat je vanop afstand via je eigen toestel op het toestel van je kind kan inloggen, zodat je de volledige controle houdt en alles kan monitoren wat daar gebeurt. Eens in staat zelf de volledige controle van je over te nemen en jouw toegang uit te sluiten is je kind volwassen genoeg om zelfstandig online te zijn. Eerder niet.

Curtir
bottom of page