top of page

Deniz getuigt over zijn vaccinschade.

In deze reeks spreken slachtoffers van vaccinatieschade openlijk met Dirk Theuns over wat hen overkwam na hun Covid vaccin. Wegkijken kan niet langer.


“Je bent nu 4de deze week van jouw leeftijd die we naar AZ leuven moeten brengen, normaal zijn het er 2 à 3 per jaar” Het was de boodschap van de ambulancier aan Deniz, toen hij met zware hartklachten werd overgebracht voor meer onderzoek. Zijn hartcapaciteit was nog 19%. Legal Hearts stuurde me die week naar Oud-Turnhout, naar Deniz, die ik tijdens het interview leerde kennen als een positief ingestelde jonge vader, iemand die graag actief in het leven stond. Hij werkte al 11 jaar in de bouw, het bewerken van natuursteen, en dat deed hij graag, hij kon er zijn energie kwijt. Hij sprak met liefde over zijn gezin, en het huis dat hij zelf verbouwd had. Iemand die je broer, vriend, of zoon kon zijn. Hij wou vooruit, en voluit leven, zoals de meeste van ons. Hij was gezond, werd jaarlijks gecontroleerd voor zijn werk, ook zijn hart, en hij had nooit problemen gekend. Drie weken na zijn vaccinatie, alweer die 3 weken, zag z’n wereld er helaas volledig anders uit. Wat hem overkwam, hoor en zie je in z’n getuigenis. Wat me opviel was zijn optimistische houding, zijn positivisme, ondanks de ellende die hem overkomen was. Ik maakte hem die opmerking, en hij zei me laconiek dat dat z’n enige optie was, zichzelf moed insprekend. “Het lijkt wel alsof ik plots 20 jaar ouder ben geworden” zei hij op het einde met een mijmerende blik, “dus ja…”, en toen werd het stil.

'Onrechtvaardig' of erger, 'georganiseerde onrechtvaardigheid' zijn de woorden die dan bij me opkomen. Deniz kan en mag nu z’n job niet meer uitoefenen, hij kan geen fysieke inspanning meer aan, en is levenslang hartpatient. Gewoon een goeie gast, wiens leven is kapot gemaakt, ik heb er geen andere woorden meer voor. Dat die feiten genegeerd worden, dat is mijn motor om deze getuigenissen te filmen.

De getuigen die in deze opnames aan het woord komen kregen allemaal af te rekenen met ernstige klachten na hun vaccinatie tegen Covid-19. Ze maakten melding van hun vaccinatieschade bij vzw Legal Hearts en waren bereid om hun verhaal te doen voor de camera om zo het taboe te doorbreken. De vaccinaties waren effectief en veilig zo werd ons beloofd en de zeldzame bijwerkingen mild en van voorbijgaande aard. Oordeelt u zelf maar. Legal Hearts bereidt zich intussen voor om hierin ook juridische stappen te ondernemen. Vragen over vaccinatieschade? Dan kan je altijd terecht bij Legal Hearts: https://legalhearts.org legalhearts@protonmail.com
1.723 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page