top of page

Dossier Ivermectine, deel 2

Bijgewerkt op: 22 nov. 2022

Het wonder dat wereldwijd niet wordt gehoord: het succes van Uttar Pradesh - deel 2De Noord-Indiase staat Uttar Pradesh met 231 miljoen mensen heeft COVID-19 uitgeroeid dankzij een behandelingsprogramma met ivermectine, een van de grootste prestaties op het gebied van de volksgezondheid in de geschiedenis. Het werd wereldwijd geheim gehouden.


Naar de tweede golf

Zoals je hieronder kunt zien, was India in januari 2021 na de ‘eerste golf’ ‘stil’ geworden, aangezien de COVID-sterftecijfers per 100.000 in het hele land kelderden, waarbij de meeste staten zeer lage aantallen gemelde sterfgevallen hadden, zoals hieronder te zien is helemaal rechts van de grafiek (eindigend net voordat de Deltagolf zich begint te vormen):DAAR IS DELTA

Toen begon de nieuwe "Delta" -variant medio februari te escaleren in Lahore, Pakistan. Een maand later begon Delta te escaleren in de aangrenzende Punjab-regio van India en vervolgens naar het nabijgelegen Delhi, waar de stad onder vuur kwam te liggen. Delhi beleefde de ergste uitbraak in het land, met 50% hogere sterftecijfers dan de dichtstbijzijnde naburige stad. Het verspreidde zich vervolgens naar Mumbai in het midden van het zuidwesten van India, waar lockdowns werden doorgevoerd waardoor enorme aantallen migrerende werknemers Delhi begonnen te ontvluchten om terug te keren naar hun geboorteplaats. De reden waarom ze zijn gevlucht, is omdat ze zich herinnerden wat er gebeurde tijdens de lockdown van 2020 in Mumbai en Delhi, waar ze niet konden werken en niet bij hun familie konden zijn. Zoals je hieronder kunt zien, is Uttar Pradesh de thuisbasis van miljoenen migrerende werknemers, vooral degenen die in Mumbai en Delhi werken.Dus UP begon geraakt te worden, en hard. Ze gingen van 300 gevallen per dag op 19 maart (eh, van de 231 miljoen mensen) naar 2589 op 2 april en vervolgens naar bijna 40.000 op 27 april. Merk op dat de United States of Pharma (USOP) heel tevreden zou zijn met slechts 40.000 gevallen per dag.

De stijging en daling van de case rate in UP zag er als volgt uit:

De reden waarom het eruitzag zoals bovenstaande grafiek, is omdat de enorme golf een agressieve reactie kreeg van UP's "Team-11". Ten eerste verhoogden ze het aantal gezondheidswerkers om agressiever tests uit te voeren in de hele staat. Uiteindelijk hebben ze 400.000 gezondheidswerkers ingezet in 141.610 teams, samen met 21.242 supervisors binnen een structuur van 60.000 'surveillancecommissies'. Zoals beschreven in dit nieuwsartikel, verdeelden ze sinds augustus 2020 al tweewekelijks 1 miljoen ivermectine-doses aan meer dan 1 miljoen gezondheidswerkers. De teams bezochten vervolgens proactief huizen en testten covid-symptomatische personen met behulp van Rapid Antigen Test (RAT)-kits ; degenen die positief testten, werden geïsoleerd en kregen een medicijnkit met ivermectine met duidelijke instructies. Ze begonnen ook alle inkomende migranten te screenen op busstations, luchthavens en treinstations. Op 15 mei hadden ze 43 miljoen tests uitgevoerd.

HOGE BESMETTING, LAGE STERFTE

Bekijk nu onderstaande grafiek. Doordat deze miljoenen migrerende werknemers Delta naar UP brachten, leidde dit tot een van de hoogste infectiepercentages in India per 100.000, zoals hieronder te zien is, waar de andere grijze lijnen 29 andere Indiase staten vertegenwoordigen:Hoewel hun aantal gevallen een van de hoogste in India was tijdens de massale migratie, moet u er rekening mee houden dat hun sterftecijfer per 100.000 een van de laagste in India was, zoals hieronder te zien is (ik benadruk nogmaals Kerala als vergelijkingsmiddel, om redenen die u nog zult leren (in wezen omdat ze op de Delta-golf reageerden met massale vaccinatie en het vermijden van ivermectine):


Dus hoe hebben ze zo'n laag sterftecijfer bereikt in vergelijking met infectiegevallen? Welnu, op 17 april heeft de regering van UP een lijst met 7 geneesmiddelen vrijgegeven, gepubliceerd in een grote krant, met duidelijke instructies over hoe patiënten met COVID moeten worden behandeld. Ze adviseerden met name om ivermectine te geven na voedsel waarvan we nu weten dat het leidt tot veel hogere concentraties ivermectine. Ik hield ook van hun raadgevingen in verband met voldoende water drinken en voldoende slapen.Toen, op 25 april, kondigde Eerste Minister Yogi aan alle UP-bewoners aan dat het nu de kosten van de behandeling van Covid-patiënten zal dragen, zelfs in privé-ziekenhuizen!

Het belangrijkste was dat de RRT-teams zich verspreidden over UP, 97.000 dorpen bezochten, veel testten, nauwe contacten profylaxie aanboden en zieken behandelden met ivermectine. De ziektegevallen begonnen snel te dalen. Op basis van gegevens van de Johns Hopkins University hadden ze op 26 april 33.531 gevallen, die op 12 mei waren gedaald tot 18.023. Op 30 mei daalden de gevallen tot iets minder dan 600 gevallen per dag. Nogmaals, we hebben het over een staat met 231 miljoen mensen die massale tests uitvoeren. Slechts 600 gevallen per dag. Terwijl door de rest van India nog Delta raasde.

Nu, de essentie van dit artikel: een van de laatste koppen waarin het gebruik van ivermectine door UP in een grote krant wordt genoemd, is te vinden in dit artikel hieronder van 12 mei 2021.
Op 10 mei echter, hoewel de Hindustan Times ook berichtte over de verbazingwekkende ommekeer in UP, met details over de sterke daling van het aantal gevallen, het hoge herstelpercentage van gevallen en een van de laagste positiviteitspercentages in het land, wordt ivermectine niet genoemd. In plaats daarvan rapporteren ze over het aantal vaccinaties dat in UP werd toegediend. De krankzinnige censuur van het noemen van ivermectine als onderdeel van het UP-programma begint serieus (en zal erger worden, veel erger). Wat nog tragischer is, is het begin van de poging om de ommekeer van UP toe te schrijven aan vaccinaties. Absolute onzin.Delta omvatte het grootste deel van India, vooral in de grote steden als Delhi en Mumbai. Talloze meldingen van instortende stedelijke en regionale gezondheidssystemen als gevolg van ziekenhuizen die overvol waren met patiënten en door gebrek aan voorraden en zuurstof.

Maar dan neemt de censuur nog meer toe. Het is niet zo dat de propaganda verdween, in feite noemden talrijke media-artikelen de enorme infectiepercentages en het wijdverbreide gebruik van ivermectine in India om hun verhaal te ondersteunen dat ivermectine niet werkt. In het geval van het programma van UP, aangezien UP gevallen zo snel en met succes had uitgeroeid, vermeed de media te vermelden dat UP ivermectine systematisch gebruikte voor preventie en behandeling (een benadering waar ik in mijn Senaatsgetuigenis voor had gepleit).

Kijk hier eens naar, op 7 mei 2021 plaatste de WHO een zeer lovenswaardige beschrijving van de COVID-reactie van UP. U kunt het woord ivermectine niet vinden in het rapport.Verder noemden ze niet eens de naam van UP's "Test, Track, and Treat"-programma. In plaats daarvan richt het artikel zich op en crediteert uitsluitend de test- en contactbewakingsmethoden van UP voor het succes ervan. Het was een flagrante poging om de vermelding van ivermectine te vermijden, ook al wisten ze dat het werd gebruikt. Dit is wat ze schreven: "Degenen die positief testen, worden snel geïsoleerd en krijgen een medicijnkit met advies over ziektebeheer." Niet subtiel.


Dan, een paar dagen later, midden in de bredere humanitaire catastrofe in heel India, stuurt de WHO meerdere tweets waarin UP wordt geprezen. Nogmaals, geen melding van ivermectine.Voor de ontkenners die weigerden te geloven dat UP ivermectine gebruikte, staan hieronder de officiële documenten uit Uttar Pradesh, waarin hun gebruik van ivermectine wordt beschreven bij pre-expositieprofylaxe van gezondheidswerkers, post-expositieprofylaxe van blootgestelde contacten en bij de behandeling van zieke patiënten (zie hieronder in zowel Hindi als Engels).
VAN DR. KANT GEEN NIEUWS MEER

Merk op dat een van de architecten van het TTT-programma, Dr. Surya Kant, werd geïnterviewd op 22 mei 2021 en het volgende tegen de WHO zei:

Dit is mijn verzoek aan de WHO - kunt u alstublieft adviseren voor een beleid [met het gebruik van ivermectine] voor ten minste de ontwikkelingslanden. Dit is een kosteneffectief medicijn, dit is een veilig medicijn en laten we dit proberen! Natuurlijk denk ik dat in India de dag zal komen dat het in geheel India zal worden gebruikt. ……Natuurlijk kan ivermectine na het vaccin een zeer belangrijk hulpmiddel zijn om de mensheid te redden, om onze mensen te redden.”

Ik had bemoedigende e-mailcorrespondentie met deze Dr. Kant van juni tot september 2021 toen ik hem smeekte om officiële gegevens over de werkzaamheid van ivermectine in UP. Hij zei dat ze bezig waren met het samenstellen van een artikel voor publicatie in het vooraanstaande Indiase medische tijdschrift, maar dat ze het druk hadden, en dat hij onlangs de leiding had gekregen over de Indiase vaccinatiecampagne. Jakkes. Dat was in september 2021. Ik wacht nog steeds op het artikel.

U zult zien hoe sterk het gebod "gij zult geen ivermectine vermelden" een maand later in deze farce van een artikel op de nieuwssite India.com vat krijgt. Ze kondigen aan dat de regering van Yogi Adityanath heeft besloten om 5 miljoen "speciale medicijnkits" voor kinderen te bereiden met kauwtabletten en/of siroop, maar nergens wordt vermeld wat het "speciale" medicijn is.
De allerlaatste keer dat ik een groot media-artikel over UP kan vinden waar het woord ivermectine voorkomt, is op 15 juni 2021, toen de Hindustan Times ook berichtte over het plan van de CM om kits voor kinderen te maken, maar hier vermelden ze dat ivermectine in de kits zit. Wauw.

Hoe dan ook, kort na de helse maand waarin UP werd overspoeld met ziektegevallen, begonnen ze te dalen. Plotseling. Maar Team-11 en zijn enorme personeelsbestand van het RRT-team bleven doorgaan met testen, volgen en behandelen. Zozeer zelfs dat de gevallen in de zomer begonnen te verdwijnen.

Ik beweer dat in augustus-september 2021 één van de grootste prestaties op het gebied van de volksgezondheid in de geschiedenis is gerealiseerd in Uttar Pradesh. Het belang van deze prestatie kan niet worden overschat, aangezien een van de meest besmettelijke, door aerosolen overgedragen virussen in de geschiedenis in wezen verdwenen was binnen de grenzen van een enorme Indiase staat van 231 miljoen mensen. Dit artikel in de Hindustan Times van 10 september berichtte;


  • 67 van de 75 districten van UP hebben de afgelopen 24 uur geen nieuw geval gemeld. Dat zou hetzelfde zijn als 44 staten in de VS die tegelijkertijd geen enkel nieuw ziektegeval melden. Denk daar even over na.

  • In 33 districten hadden ze geen enkele "actieve ziekte". Dat zou zijn alsof de VS 22 staten hebben zonder dat een inwoner actief ziek is met COVID. Nogmaals, denk daar even over na.

  • In een staat van 231 miljoen mensen waren er slechts 199 actieve gevallen. Je weet wat ik wil dat je met die info doet. De USOP heeft nu meer apenpokken dan UP sindsdien COVID heeft gehad. Clown wereld.

  • In de afgelopen 24 uur waren er slechts 11 nieuwe COVID-19-gevallen in UP. Opnieuw 11 nieuwe gevallen onder 231 miljoen mensen. Dit gebeurde ondanks 226.000 tests die in diezelfde periode van 24 uur waren uitgevoerd (0,004% positiviteit). Dit is in feite een nulprevalentie. Ik herhaal, nul prevalentie. Verbazingwekkend.

  • Op 20 september waren er van de vorige 2,5 miljoen tests (2.524.162) in UP slechts 201 positieven, een percentage van 0,007%, wat opnieuw feitelijk nul is. Tegen die tijd waren 57 districten in de staat zonder een actief geval van COVID.

Merk op dat dit verbazingwekkende nieuws op de frontpagina van elke grote krant over de hele wereld had moeten staan. Het bovenstaande artikel meldde in wezen dat het TTT-programma van UP de pandemie binnen de staat had beëindigd. De prestatie van UP is voor mij net zo nieuwswaardig als elke ontdekking met het potentieel om het leven over de hele wereld te veranderen, vergelijkbaar met de ontdekking van penicilline. Nogmaals, ivermectine wordt niet genoemd in het artikel.

In dit artikel, gebaseerd op een uitgebreid interview met Jai Pratap Singh, de minister van Medisch en Gezondheid in de regering van Uttar Pradesh, wordt ivermectine ook niet genoemd, ondanks het feit dat het zeer gedetailleerde beschrijvingen bevat van al het andere dat Yogi's Team-11 deed. In plaats daarvan benadrukt de schrijver vaccinaties en het negeren van natuurlijke immuniteit. De vijanden van ivermectine beweerden in plaats daarvan ten onrechte dat de vaccinatiedrang van UP moet worden gecrediteerd. Dit is meer dan absurd. Op 21 september 2021 was slechts 10% van de UP-burgers volledig gevaccineerd (plus, en ik zou dit zelfs niet hoeven te vermelden ... de vaccins werken niet).


IN DE DOOFPOT

Verder werd het nieuws van deze verbazingwekkende prestatie niet gemeld door enige grote krant in enige grote land ter wereld dat ik ken. In de VS waren TrialSite News, de Desert Review (door mijn vriend Justus Hope) en de Gateway Pundit de enige nieuwssites die ik zag die dit meldden en waarin de rol van ivermectine werd vermeld.

Zelfs toen de prestatie van UP werd gerapporteerd, hetzij door de FLCCC of door andere bronnen en podcasters, werd het gekleurd met de gebruikelijke desinformatie-'verhalen' die waren geconstrueerd om het belang ervan te verdraaien. Nieuwsartikelen benadrukten in plaats daarvan het bloedbad van de Delta-golf. Een mentor uit het begin van mijn carrière sms'te me dat "India het op grote schaal gebruikte en ze werden verpletterd, het werkt duidelijk niet."

De meer scherpzinnige en goed bestudeerde waarnemers en onderzoekers vergeleken de prestaties van UP met Tamil Nadu en Kerala, de twee Indiase staten die ivermectine publiekelijk buiten gebruik hebben gesteld.

Laten we die vergelijking eens maken: op 14 mei 2021, te midden van de aanval van de Delta-golf, besloot de Chief Minister van Tamil Nadu (M.K. Stalin - ik verzin dit niet en wat nog lachwekkender is, is dat zijn Communistische Partij steeds meer macht had in die staat) om ivermectine uit het staatsprotocol te schrappen ten gunste van Remdesivir en vaccinatie. Merk op dat de reactie van Stalin destijds precies het COVID-protocol van de USOP weerspiegelde.


Wel, kijk wat er gebeurt:


DE VACCINATIE MISLUKKING VAN KERALA

Laten we nu eens kijken naar de staat Kerala. Ze hadden Ivermectine op 5 augustus 2020 al uit hun protocol gehaald nadat ze het gebruik eerder hadden beperkt tot alleen geavanceerde gevallen. Tijdens Delta zijn ze hard gaan vaccineren. Twee maanden na de piek van UP's Delta-golf, op 29 juli, meldde dit artikel dat "Kerala de afgelopen drie dagen meer dan 22.000 nieuwe COVID-infecties heeft gemeld. Geen enkele andere staat in India komt zelfs maar in de buurt van de 10.000. Het COVID raadsel in de zuidelijke staat heeft geleid tot verschillende vragen, zonder zekere antwoorden."


Kerala had nog steeds de meeste nieuwe dagelijkse gevallen en bijna 25% van de dagelijkse sterfgevallen in India, ondanks een bevolking van slechts 34 miljoen, minder dan 3% van de totale bevolking van India. Wat zouden ze verkeerd hebben gedaan?Laten we nu de sterftecijfers van Uttar Pradesh per 100.000 inwoners vergelijken met die van de United States of Pharma (USOP). Zelfs als de COVID-sterftecijfers van de USOP zijn opgeblazen vanwege financiële prikkels, is het een gruwelijke vergelijking. Merk op dat met uitzondering van een paar dagen in januari 2022, in de afgelopen 12 maanden, het dagelijkse sterftecijfer per 100.000 in Uttar Pradesh... NUL was.


Het is bijna een jaar geleden dat de ongelooflijke prestatie van UP voor het eerst werd gemeld. Ivermectine werd met opzet niet genoemd of zelfs niet genoemd in de enige twee grote Indiase kranten die erover berichtten. Een van de grootste prestaties op het gebied van de volksgezondheid in de geschiedenis, maar de wereld was niet op de hoogte. Sinds die tijd zijn miljoenen burgers op aarde als gevolg daarvan omgekomen.

Censuur is dodelijk. Het censureren van de rol van ivermectine in het succes van UP is een misdaad tegen de menselijkheid. De immense omvang en omvang van corruptie onder 's werelds toonaangevende gezondheidsinstanties is nu geëvenaard door wereldwijde mediaorganisaties onder het obscene 'Trusted News Initiative'.


 

Volgende week: deel 3

In deel 3 van mijn serie over UP behandel ik de nationale reactie van India op de Delta-golf (ook gecensureerd en gepropageerd) en de gebeurtenissen die leidden tot de verwijdering van ivermectine uit de nationale richtlijn in september 2021 (hint: het gebeurde onmiddellijk nadat Bill Gates premier Modi ging bezoeken).


140 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page