top of page

Dr. John Campbell brengt deze week weer twee belangrijke films op zijn YouTube kanaal

De eerste film gaat over een debat in het Brits Parlement


Dr. John Campbell bracht 33 minuten van het debat gehouden in het Brits Parlement over de experimentele injecties en de oversterfte die aan de gang is. Het debat kwam er dankzij de Heer Andrew Bridgen, voormalig lid van de conservatieve partij. Het is een voorbeeld van hoe de stem van één mens een wereld van verschil kan maken. Hij is uitgespuugd door haast alle collega's, werd uit zijn partij gezet maar toch gaat hij door omdat hij, zoals hij aan het einde van zijn toespraak zegt, "niet zal buigen voor de bedreigingen; ik vertegenwoordig de belangen van de mensen die mij hebben verkozen".In de tweede film gaat hij in gesprek met Mr. John O’Looney van Milton Keynes Family Funeral Services418 weergaven3 opmerkingen

3 Comments


Like
Replying to

"Dr. Jane Ruby." Ruby, is not a medical doctor.

Jane Ruby begint zich in te dekken, hetzelfde mens dat ook grafeenoxide, rare voorwerpen mogelijk antennes, en zelfs op hydra's lijkende parasieten vond.

Like

De sterftecijfers in België:

https://www.gezondbelgie.be/nl/gezondheidstoestand/sterfte-en-doodsoorzaken/algemene-sterfte

Opvallend. Wat veroorzaakte de nog veel hogere sterfte dan met covid en daarna in het begin van deze eeuw? Vet van Verkest? En waarom sterven er altijd, ook zonder covid, zoveel meer Walen dan Vlamingen?


In elk geval, de cijfers van enkel de laatste vijf jaar zeggen niet zoveel.

https://statbel.fgov.be/nl/over-statbel/wat-doen-we/visualisaties/mortaliteit

Maar waarom is er in België nauwelijks oversterfte? Ook weer enkel de laatste jaren is er in 2023 een daling van 0,6%, en zien we in overgevaccineerd Vlaanderen een stijging, maar een daling in matig gevaccineerd Wallonië en zelfs een fikse daling in ondergevaccineerd Brussel.

https://statbel.fgov.be/nl/themas/bevolking/loop-van-de-bevolking/overlijdens

Interessant zou zijn een grafiek vanaf de start van de metingen te zien.

Like
bottom of page