top of page

Fotografe Els Stallinga: Het event 'Terug naar de basis' trotseerde met bravoure de regen

Begin 2020 ontstond 'Vrouwen voor Vrijheid' in een zoektocht naar antwoorden en oplossingen in dat chaotische eerste corona-jaar. In de loop van de tijd groeie de beweging uit tot een community die bouwt aan een samenleving waarin keuzevrijheid, transparantie en gezondheid vanzelfsprekend zijn. Een samenleving die onze grondrechten beschermt.

Een gezond fundament voor een gelukkige en vrije toekomst voor ons en onze kinderen.


Op 1 april organiseerde 'Vrouwen voor Vrijheid' een groots event op het Museumplein in Amsterdam. Ze zeggen ‘nee’ tegen toenemende digitalisering en controle en zeggen ‘ja’ tegen een wereld waarin écht contact en medemenselijkheid de overhand heeft. Dat was de bedoeling van die dag, met een geweldige line-up op het podium.

Op zaterdag barstte de hemel open boven het Museumplein. Maar de artiesten stonden er. Sterker dan ooit met een podium waar zoveel kracht van uitging.


Karin Bloemen, Stef Bos, Arno Wellens, Cheyenne, Desie, Sabine Pinedo, Ernst Jansz, Bram Bakker: ze gaven hun vertrouwen aan de organisatie en lieten hun stem horen!


Zoals bij vorige demonstraties was Tegenwind fotocolumniste Els aanwezig met haar fototoestel in aanslag. En de foto's spreken weer voor zich...

Hieronder een paar foto's in een collage.

Els Stallinga getuigt:

In één woord: magisch! De muziek, inspirerende woorden van fantastische sprekers en een geweldige sfeer. Qua emoties kwam alles voorbij. Net zoals in het echte leven, tot tranen toe geroerd zijn en even daarna schaterlachen. Er was een perfecte balans.

Op de fotopagina zelf kan je dan nog eens op de foto klikken om in volledige kwaliteit te kunnen bekijken.


531 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page