top of page

Help mee de boodschap te verspreiden van Dr. Martin en Prof Dr Pierre Capel

David Martin, stichtend voorzitter van vermogensbeheerder M Cam, zei eerder deze maand op een door het Europees Parlement georganiseerde internationale Covid-top in Brussel dat de VS verantwoordelijk waren voor het maken van beide coronavirussen die de uitbraken van het 'severe acute respiratory syndrome' - of SARS - in 2003 en de Covid-19 pandemie in de afgelopen drie jaar veroorzaakten.


Tijdens de derde editie van de top waren er sprekers van anti-lockdown voorstanders tot medische academici om de wereldwijde pandemische reactie te bespreken. Ook Prof Dr Theo Schetters uit onze eerste reeks van Tegenwind was aanwezig. Theo Schetters heeft het vooral gehad over de hoge cijfers van oversterfte in Nederland. Hij heeft dit al enkele maanden gevolgd aan de hand van de beschikbare openbare datacijfers. De andere sprekers lieten hun licht schijnen op de mogelijkheid dat het coronavirus dat de pandemie heeft veroorzaakt, door de mens is veroorzaakt in plaats van in de natuur.


Dr. David Martin, een Amerikaanse zakenman die gespecialiseerd is in het controleren van octrooien kwam met het volgende statement naar buiten;


Het Covid-19 coronavirus werd "opzettelijk vrijgelaten" door de Verenigde Staten in Wuhan, China, met als doel een wereldwijde pandemie te veroorzaken om zo het gebruik van vaccins te kunnen promoten.

In zijn toespraak zei Martin: "De pandemie die volgens ons de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden, is niet van de ene op de andere dag ontstaan. In feite begon deze zeer specifieke pandemie met behulp van het coronavirus op een ander tijdstip."


Hij zei dat wetenschappers in 1965 het coronavirus ontdekten als een model van een ziekteverwekker - een agens dat ziekte veroorzaakt. Ze ontdekten ook dat coronavirussen gemodificeerd kunnen worden.


Tegenwind heeft onlangs een documentaire gebracht waar we in gesprek gingen met Prof Dr Pierre Capel. Ook hij vertelde ons dat er een 'niet-natuurlijk' deeltje in het huidige coronavirus zit. De juiste man om deze belangrijke getuigenis van Dr. Martin te onderwerpen aan een review. Hij heeft er op zijn eigen manier een videoboodschap van gemaakt waarin hij extra uitleg en duiding geeft.


Ik denk dat deze vlog wel eens één van de belangrijkste video's kan worden van 2023.


Kijk ook nog eens terug naar de documentaire met Prof Dr Pierre Capel waar hij uitgebreid praat over de niet-natuurlijke oorsprong van het virus.


15.300 weergaven12 opmerkingen
bottom of page