top of page

IC-verpleegkundige beschrijft voortschrijdend inzicht inzake kindervaccinatie

Onderstaande tekst is de vertaling van een getuigenis dat ons via Twitter bereikte.


Ik ben verpleegkundige op een neonatale intensive care unit (NICU) (in de Verenigde Staten - red.). Ik heb bijna veertien jaar in enkele van de beste kinderziekenhuizen van het land gewerkt. Tot voor kort heb ik nooit echt vraagtekens geplaatst bij de "moderne geneeskunde".

Als je in de gezondheidszorg werkt, ga je er meestal van uit dat alles gebaseerd is op onderzoek, doelbewust wordt gedaan en uiteindelijk het welzijn van de patiënt voor ogen heeft. "Eerst en vooral geen schade berokkenen", toch? Ik denk dat het hebben van een eigen kind en het besef van de draagwijdte van mijn beslissingen omtrent zijn medische zorg, me ertoe hebben aangezet me ontzettend grondig te verdiepen in het onderzoek naar wat voor de meesten van ons een tweede natuur is geworden: vaccinatie. Ik ben geen gek, door emoties gedreven persoon. Ik denk dat iedereen die dit leest, mij goed genoeg kent om dat te beamen. Mijn man zal je vertellen dat ik alles tot op de bodem uitzoek, en dat is ook zo. Ik kijk geen tv en het kan me niet schelen wat Hollywoodsterren te zeggen hebben over welk onderwerp dan ook. Ik was zelfs nooit geïnteresseerd in het autisme-aspect/argument, en dat is ook helemaal niet wat me ertoe bracht om me te gaan verdiepen in vaccinonderzoek. Het begon eigenlijk door een van mijn beste vriendinnen die kinderverpleegkundige is op de spoed. Zij was altijd voorstander van vaccins, werkte op de hart- en oncologie-afdelingen in gerenommeerde kinderziekenhuizen en vond het onverantwoord om je kinderen niet te laten vaccineren. Flash forward naar vandaag: geen van haar kinderen is gevaccineerd. Ze is een van de slimste en meest belezen mensen die ik ken. Ze heeft artikelen in medische tijdschriften geschreven en hoofdstukken bijgedragen aan medische handboeken. Ze neemt nooit beslissingen zonder veel onderzoek, nadenken en bidden. Toen ze dus een bocht van 180 graden maakte wat vaccins betreft, luisterde ik. En ik begon zelf onderzoek te doen. Ik had als verpleegster veertien jaar lang vaccins aan mijn patiënten gegeven en dacht dat ouders die niet vaccineerden onverantwoordelijk en gek waren, maar nu erken ik de grote schade die de vaccinindustrie onze kinderen aandoet. Auto-immuunziekten, astma, eczeem, voedselallergieën (vooral pinda's), epileptische aanvallen, leermoeilijkheden, chronische oorinfecties, allergieën - al deze gezondheidsproblemen tieren welig bij onze kinderen (en inderdaad veel meer bij gevaccineerde kinderen, zoals we in ons lange artikel in e-Prikje 34, vanaf pagina 4, lieten zien). Ik heb talloze vaccinaties gezien op de NICU en het meest verontrustende is dat dit als "normaal" wordt beschouwd. We vaccineerden baby's en dan was het onvermijdelijk dat de baby die nacht of de volgende dag meer apneu's had (ze stopten met ademen), dat ze meer beademing nodig hadden, dat ze meer voedingsproblemen hadden of meer verterings- en braakproblemen. De artsen waren nooit verbaasd. Dit was gewoon een verwachte reactie op vaccinatie. Dit was de standaard in elke NICU waar ik gewerkt heb (het waren er zes verschillende verspreid over het hele land). Ik heb ook in al die veertien jaren niet één keer gezien dat een arts om echte 'informed consent' (geïnformeerde toestemming) vroeg aan ouders over het vaccineren van hun baby. Het was onze taak als verpleegkundige om de ouders een toestemmingsformulier te laten ondertekenen nadat we ze een documentje van het CDC (Centers for Disease Control and Prevention) in handen hadden gegeven dat sterk gekleurde informatie bevatte over vaccinatie. Als jou eerlijk zou worden verteld dat je baby zou kunnen stoppen met ademen na het krijgen van vaccins, zou je dan misschien gaan twijfelen? Of op zijn minst vragen om uitstel tot ze ouder zijn? Als je er als ouder niet 100% zeker van bent dat de medische ingreep die je je kinderen geeft, veilig en gezond voor ze is, dan heb je het recht (en de verantwoordelijkheid) om nee te zeggen. Vraag om te wachten. Vraag om uitstel tot je meer onderzoek hebt gedaan. Je kunt altijd later vaccineren. Je kunt een vaccinatie echter nooit meer ongedaan maken. Elke (Amerikaanse) staat staat vaccinatievrijstellingen toe om je kind naar een openbare school te laten gaan. De meeste staten staan naast medische vrijstellingen ook religieuze of gewetensvrijstellingen toe (47 staten). Ik zeg niet dat je moet stoppen met het vaccineren van je kinderen. Ik zeg wel: stel alsjeblieft vragen. Doe je eigen onderzoek. Zoek bronnen die niet gekocht of betaald zijn door de farmaceutische industrie. Ga na of er belangenconflicten zijn.


Dit artikel verscheen eerst op de blogpagina van www.vaccinatieschade.be

436 weergaven1 opmerking

1 Comment


link naar petitie tegen de power grab van het WHO :

https://citizengo.org/nl/ot/211231-petitie-eis-een-debat-over-who-richtlijnen

Like
bottom of page