top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Japanse emeritus hoogleraar: "vaccinschade is wereldwijd probleem. Miljoenen zullen erdoor sterven"Japanners komen typisch over als beleefd, terughoudend en ingetogen. Dit maakt Dr. Fukushima's oproep des te schokkender. Dr. Fukushima is emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Kyoto en directeur en voorzitter van het Translational

Research Informatics Center (TRI), Japan. Als oncoloog en specialist in infectieziektes heeft hij meer dan 25 jaar ervaring in de praktijk en de verspreiding van standaard kankerbehandeling en de hervorming van het Japanse medische zorgsysteem.


Japan is een van de meest gevaccineerde landen ter wereld.

Hun gevallen stijgen echter, opnieuw, samen met het aantal doden. Dit is niet logisch als de injecties effectief waren, zoals altijd werd voorgehouden. Dat waren ze dus duidelijk niet.
Dan is er het stijgende en versnellende sterftecijfer door alle oorzaken in Japan! Dat had niet mogen gebeuren als de producten veilig waren geweest. Dat zijn ze duidelijk niet!
Japan had al een negatieve bevolkingsgroei vóór Covid-19. Voeg daarbij de hartaanvallen, kanker, beroertes, overtollige sterfgevallen en door vaccins veroorzaakte onvruchtbaarheid en zwangerschapsverliezen, naast andere negatieve gebeurtenissen. Het verklaart de radeloze woede van deze professor.


Hieronder de link naar de video waarin professor Fukushima uithaalt naar de Covid mRNA vaccins.

574 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page