top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Laat ons columnist Steven Arrazola de Oñate steunen...

Het eerste boek van Steven Arrazola de Oñate “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel.” is genomineerd op de long list van de Indie Awards in de categorieën non-fictie en mooiste cover.

Steven schrijft al van bij de aanvang van de coronacrisis op zondag een column waar mensen heel veel steun aan hadden. Hij heeft deze verhalen gebundeld in een boek.

Steven vertelt aan de redactie:

The Indie Awards is dé literaire prijs voor auteurs die uitgeven in eigen beheer in de Nederlandse taal en ik ben best vereerd dat ik mag meedingen naar deze award. Het bestaat uit juryprijzen (een driekoppige jury bepaalt de top drie en kiest een winnaar) en publieksprijzen (lezers mogen stemmen op alle deelnemers). De shortlist voor de publieksprijzen wordt gebaseerd op de drie titels met de meeste stemmen.


Stemmen kan via onderstaande link. U kan 2 keer op Steven stemmen: 1 keer voor non-fictie en 1 keer voor mooiste cover.


238 weergaven3 opmerkingen

3 Comments


'Genomineerd' zijn betekent in deze context gewoon dat het voldoet aan de inschrijvingsvoorwaarden, helemaal niks speciaals dus. En als een publieksprijs gewonnen wordt door het massaal ronselen van stemmetjes, in plaats van het correcte oordeel van de lezer (of kijker), dan is dit een nietszeggende prijs. De Ultima-publieksprijs werd zo al gekaapt, dit ruikt er evenveel naar. En omdat Steven blijkbaar fan is van gezegden wil ik afsluiten met: "Eerlijk duurt het langst".

Like
Replying to

Kiezers komen altijd ergens vandaan. Neutraal en dus - werkelijkheidsgetrouw want dat begrijpen de mensen eronder - bestaat gewoon niet. Netwerken is marketing en marketing bepaalt de waarde. Eonder dat sta je nergens . En het is een goed boek dus daarom alleen al ....

Like
bottom of page