top of page

Laatste tickets voor event met Dr. Aseem Malhotra op woensdag 3 mei 2023

Ellen Verellen, die de Tegenwind voice-over stem is bij onze documentaires organiseert op 3 mei 2023 een event in Antwerpen met Dr. Aseem Malhotra. Tegenwind zal met Dr. Aseem Malhotra ook een interview opnemen dat we waarschijnlijk net voor de zomer nog zullen brengen.De wereldberoemde Britse cardioloog en bestsellerauteur komt naar België! Hij is een expert in de preventie, diagnose en behandeling van hartziekten. Als campagnevoerder van ‘Action on sugar’ ijvert hij met o.a. de bekende chef-kok Jamie Oliver voor gezondere maaltijden in Britse scholen en ziekenhuizen. Hij waarschuwt al jaren voor de schade die wordt veroorzaakt door overmatige suikerconsumptie, met name de rol ervan bij diabetes type 2 en obesitas.


Dr. Malhotra is een arts die kritisch is en hardop durft zeggen dat onze gezondheidszorg (of beter gezegd ziekenzorg) een mislukt model is omdat het aan symptoombestrijding doet in plaats van ziektes bij de wortel aan te pakken. Hij vindt dat er te weinig aandacht gaat naar preventie en bemerkt een gemiste kans van de overheid om tijdens de pandemie mensen naar een gezonder leven te leiden door eenvoudige, goedkope levensstijlveranderingen aan te brengen.


Mediterraanse keuken


Qua voeding deelt hij de visie van onze Pascale Naessens: geen geraffineerde koolhydraten en veel gezonde vetten, groenten en noten. Vanaf de jaren 50 zijn we massaal op het verkeerde been gezet en bang gemaakt voor vetten; er werd ons geadviseerd om vooral koolhydraten te eten. Maar de mensheid is dikker, zwakker en zieker geworden en het verband tussen verzadigde vetten en het risico op hart- en vaatziekten hebben wetenschappers niet kunnen vinden. Malhotra’s kritiek op de aanpak van de Covid-19 pandemie, zoals het blinde vertrouwen in onvolledig geteste MRNA injecties die voor vaccins moeten doorgaan, ligt volledig in het verlengde van zijn kritiek op de gijzeling van de medische wetenschap door de farmaceutische sector in het algemeen. De invloedrijke arts kon aanvankelijk niet geloven dat een ‘vaccin’ schade kon veroorzaken, hij heeft de injectie als één van de eerste dokters gekregen en moedigde anderen op televisie aan om dat ook te doen.


Van vaccin-promotor op televisie naar campagnestrijder voor opschorting van de MRNA-vaccins


Malhotra kreeg dagelijks mails en berichten van mensen die waarschuwden voor de schade van de ‘vaccins’, maar blokkeerde die berichten en was weigerachtig om nieuwe conclusies te trekken en zijn oude overtuigingen los te laten. Tot zijn vader, een 73-jarige kerngezonde en fitte arts, onverwacht stierf aan een hartaanval. De autopsie die hij liet uitvoeren wees duidelijk op MRNA-vaccinatieschade. Ondertussen stapelden de hartproblemen zich op in zijn praktijk. Het bewijsmateriaal over de schadelijke en onzorgvuldig geteste vaccins spreekt voor zich en deed hem 180 graden draaien.

Malhotra had de moed zijn eigen overtuigingen in vraag te stellen

“I have always approached medicine and science with some uncertainty because things are constantly evolving. And the information I had in the beginning of the pandemic is completely different from the information I have now. And since the information has changed, it is my duty and responsibility to respond to that information. And that’s what I do.”

Dr. Malhotra noemt het de pandemie van verkeerd geïnformeerde artsen en verkeerd geïnformeerde en onwetende patiënten. Hij waarschuwt dat het voor de meesten gevaarlijker is het vaccin te nemen dan niet. Bovendien loop je bij een booster van het vaccin meer risico op een hartaanval dan wanneer je besluit 40 sigaretten per dag te roken, te stoppen met sporten en je dagelijks vol te proppen met junkfood.

“I will not rest until I achieve justice for all those who’ve suffered from a jab that should likely never have been rolled out in the first place and certainly not without consent.”

De gezondheid van de mensheid staat op het spel


“Er is een sterk wetenschappelijk, ethisch en moreel argument om aan te nemen dat de huidige toediening van het COVID-vaccin moet worden stopgezet totdat alle ruwe gegevens aan een volledig onafhankelijk onderzoek zijn onderworpen. Kijkend naar de toekomst moeten de medische en volksgezondheids-beroepen deze tekortkomingen erkennen en de besmette financiële ondersteuning van de farmaceutische industrie mijden.”

Het zal veel tijd en moeite kosten om het vertrouwen in deze instellingen te herstellen, maar de gezondheid, van zowel de mensheid als de medische beroepsgroep, hangt ervan af. De wortel van dit probleem zijn grote, zeer machtige bedrijven, die te veel invloed hebben op de overheid, op de gezondheidszorg, op de media en hun primaire verantwoordelijkheid is het produceren van winst voor hun aandeelhouders, niet om jou de beste behandeling te geven.

Hij zal zelf tijdens zijn uiteenzetting oplossingen aanreiken voor de hervorming van het systeem. Met zijn grondige research, keiharde bewijzen, z’n intelligentie en welbespraaktheid heeft hij reeds journalisten, die stevige voorstanders waren van het voorstel tot opsluiten en injecteren van mensen, overtuigd. Dat hij dubbel gevaccineerd is schept geloofwaardigheid en bereidwilligheid om te luisteren.


Ambitieuze missie: de farmareuzen-tirannie stoppen


Dr. Malhotra gelooft dat de meeste mensen de waarheid door de vingers zien om zich veilig te voelen, conflicten te vermijden, angst te verminderen en prestige te beschermen. De moedwillige blindheid pakt hij aan door koude, harde feiten op een respectvolle, empathische en moedige manier te brengen. Het belooft een eerlijke, boeiende talk te worden van een invloedrijke dokter met een ambitieuze missie nl. de farmareuzen-tirannie stoppen.


Dr. Aseem Malhotra is een enorm begenadigd spreker die bij zijn uitgebreide studies niet over één nacht ijs is gegaan. Hij houdt ervan alles tot in de details uit te leggen, dus verwacht je aan een goed onderbouwde presentatie en een uitgebreid vragenrondje.


Felix Food Klub, Godefriduskaai 30, 2000 Antwerpen is de locatie van het event. De deuren gaan open om 18u30. Er zullen 3 foodstands zijn met gerechten die afgestemd zijn op de voedingsvisie van dr. Malhotra.


Voor meer info en het boeken van tickets: https://appleforthebrain.com/event-aseem-malhotra-2023/


615 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page