top of page

Mattias Desmet te gast in podcast van Naomi Wolf

Beste vrienden,


Hieronder vind je een podcast met Naomi Wolf. Het gaat allemaal over de theoretische en intellectuele achtergrond van mijn massavormingstheorie en in dat opzicht is het unieke inhoud. Ik waardeer de vriendelijkheid van Dr. Wolf om me uit te nodigen voor een podcast met haar en, nog veel belangrijker, de manier waarop ze zich de afgelopen jaren heeft uitgesproken.


Ik lees haar Substacks vaak en ik bewonder haar moed in veel opzichten, bijvoorbeeld wanneer ze publiekelijk van mening verandert als ze het gevoel heeft dat haar geweten dat van haar vraagt. Ik herinner me een Substack waarin ze zei dat ze zich na een ontmoeting met Donald Trump realiseerde dat ze door de media was misleid bij het vormen van haar mening over hem. Ze merkte dat het beeld dat de media van hem creëerden niet zo correct was.


Ik heb Donald Trump nooit persoonlijk ontmoet en mijn stem zou eerder naar iemand als Robert F. Kennedy Jr. gaan, maar ik kan je één ding vertellen: sinds ik heb gezien hoe de media een beeld over mezelf hebben gecreëerd, ben ik veel terughoudender om mee te gaan in wat de media over andere mensen zeggen. Gezien het intellectuele milieu waar Dr. Wolf vandaan komt, weet ik dat er leeuwenmoed voor nodig is om deze woorden over Trump te uiten.


Ik hoop dat je geniet van ons gesprek.


Mattiashttps://rumble.com/v3is9jo-what-is-mass-formation-the-psychology-of-totalitarianism-with-dr.-mattias-d.html428 weergaven2 opmerkingen
bottom of page