top of page

Natuur versus Farma


Vorige week stond er een uitgebreid artikel over Wim Hof in de Volkskrant. De Wim Hof methode wordt in verband gebracht met verdrinkingsdoden. Er komt een rechtszaak van een nabestaande, zelf een letsel advocaat. Afgezien dat ik het verschrikkelijk vind voor deze vader, vind ik Letsel advocaten persoonlijk de aasgieren onder de advocaten. Profiterend van iemand anders ongeluk.


In het artikel wordt de Wim Hof Methode afgeschilderd als een marketingplan zonder bewezen voordelen en gevaarlijk voor de volksgezondheid. Het artikel zet de wetenschappelijke bewezen immuun versterkende methode , daarmee direct in een kwaad daglicht. Afgezien van wellicht een rammelende organisatie achter de methode, wordt ook kritisch gesproken over het feit dat er geld verdiend wordt.

Als dat 4 pagina’s waard is om de Volkskrant te vullen dan mag er wel een boekwerk volgen mbt de methoden binnen de farmaceutische industrie.


Waar blijft een 4 pagina inhoudelijk artikel over de oversterfte en de relatie tot de mRNA vaccins? Of moet ik zeggen DNA vaccins nu er een zeer goed Peer reviewed pre print artikel is verschenen waarin aangetoond is dat in iedere vaccinatie duizenden DNA deeltjes zitten die de kans groot maakt dat deze deeltjes ons genetisch kunnen beïnvloeden. Vaccinaties zijn ook preventieve methoden net als de Wim Hof methode. Beiden ter voorkoming van ziekten.


Hoe zit het met het aantal doden dat we jaarlijks kunnen bijschrijven door het toedienen van medicatie? De farmaceutische industrie en het verdienmodel, heeft claims en schikkingen meegenomen in hun begroting. Het gaat binnen deze industrie niet om tientallen slachtoffers maar om duizenden. Rechtszaken worden geschikt en deze miljarden verslindende industrie hoeft zich niet te verantwoorden.


De Volkskrant zou er goed aan doen zich te richten op de grote vissen die nu wellicht blij zijn met een negatief artikel over een alternatieve geneeswijze/methode, zodat het afbrokkelende geloof in pillen weer kan worden hersteld.


Bij ieder medicijn zit een bijsluiter. Ook bij de Wim Hof Methode. Bewustzijnsverlies kan voorkomen bij hyperventilatie methoden zoals ook de Wim Hof Methode. Het is dus gevaarlijk om deze methode toe te passen in het water zonder begeleiding.

In de bijsluiter van mRNA vaccins staat tegenwoordig dat je aan deze vaccins dood kan gaan.

Het is aan ons als individu of wij ons aan medicatie of aan bepaalde methoden, willen blootstellen als er in de bijsluiter het risico goed staat beschreven.

Ik blijf me koud af douchen omdat ik weet dat het wetenschappelijk bewezen is dat het mijn immuunsysteem versterkt. Wim Hof blijft een excentrieke man met zijn eigenaardigheden maar ik ben van mening dat hij meer gezondheid toevoegt dan dat hij schade berokkend. Daarentegen durf ik dat niet van de Farmaceutische industrie te zeggen.


Tijd dat de Volkskrant daar een 4 pagina tellend, onderzoeksartikel over schrijft.

622 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page