top of page

Nobelprijswinnaar John F. Clauser : geen klimaatcrisis, wel een corruptie van (klimaat) wetenschapAls een Nobelprijswinnaar fysica (2022), namelijk John F. Clauser zich duidelijk uitspreekt tegen de huidige klimaat hysterie dan verwacht je dat de reguliere media dit oppikken. Zoals gebruikelijk is dat niet gebeurd omdat zijn standpunt duidelijk niet past in het officiële narratief van klimaatalarm angst propaganda.


Hier is de volledige tekst van zijn uitspraak over klimaathysterie :


Volgens Nobelprijs winnaar (fysica 2022) Dr. Clauser:


“Het populaire verhaal over klimaatverandering weerspiegelt een gevaarlijke corruptie van de wetenschap die de wereldeconomie en het welzijn van miljarden mensen bedreigt.


Misplaatste klimaatwetenschap is uitgezaaid tot massale shock-journalistieke pseudowetenschap. Op haar beurt is de pseudowetenschap een zondebok geworden voor een grote verscheidenheid aan andere niet-verwante kwalen.


Het is gepromoot en uitgebreid door gelijkaardige misleide zakelijke marketingagenten, politici, journalisten, overheidsinstanties en milieuactivisten.


Volgens mij is er geen echte klimaatcrisis. Er is echter een zeer reëel probleem met het bieden van een behoorlijke levensstandaard aan de grote wereldbevolking en de bijbehorende energiecrisis. Dat laatste wordt onnodig versterkt door wat in mijn ogen onjuiste klimaatwetenschap is.”

2.048 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page