top of page

Over koopgedrag en vrijheid.

Vrijheid is ons geboorterecht.

Ik schrijf het nog's, want we schijnen het vergeten te zijn:

Vrijheid is ons geboorterecht als mens, en geen mens is geboren met de macht om de vrijheid van een ander te mogen afnemen.Geen regering en geen WEF mag ons dat dus afnemen, en alleen onze eenheid zal ons dat garanderen. Het goeie nieuws: eenheid is het enige wat we nodig hebben.

Toen ik weer een foto zag van de zielloze lege Aldi in Amsterdam, kreeg ik een ‘aha’: zo simpel is het.

We treffen ze niet door betogingen, en verspreide protestjes.

We raken ze door hen te treffen waar het pijn doet: op de markt van vraag en aanbod.

Het systeem heeft de beursgenoteerden opgenomen in het controlesysteem, hun uitverkorenen om hun systeem aan de waggel te krijgen. Ze hebben de groten nodig, en vice versa.

Als de consument echter en masse nee zegt tegen het aanbod van de nieuwe wereldorde, klapt het in mekaar. Zo simpel is het echt.

Als er geen vraag is, stopt het aanbod. Aldi zal het concept stop zetten als niemand er koopt.

De gasprijs is opnieuw in mekaar gestuikt omdat de consument alternatieven zocht, en ze bleven met hun voorraden zitten.

Als niemand een ‘krekelbar’ koopt, verdwijnt het van de markt.

Als niemand nog op FB adverteert door hun censuur, passen ze het beleid aan.

In NL zijn er corporaties ontstaan om rechtstreeks van de boer te gaan kopen, weg van de foodfactories van Gates & Co.

Zo eenvoudig is het dus, als we ons verenigen . De bewustwording dat we mekaar kunnen helpen, en mekaar voorzien, er voor zorgen dat we hun wereldregering niet nodig hebben, en niet accepteren. Als we ze economisch massaal negeren, implodeert hun macht, want zonder de multinationals zijn de WEF-ers niets.

Het is geen naïviteit, het is bewustwording. De kracht van de grote getallen is de kracht van de massa, die veel meer kan dan ze denkt.

Ellende verenigt de mens. We zagen het bij de niet gevaxten, hoe zij begonnen te verbinden was zalig om zien.

Het is de vraag hoe groot de ellende moet zijn voor we ons echt verenigen, voor het inzicht er echt zal zijn.

We hebben enkel inspirators nodig die de kracht hebben om dat inzicht te laten doordringen.

Het zal pas en masse doordringen uiteraard als ze binnenkort te weinig CO2 punten hebben om naar Alicante te vliegen, so be it. Het leven werd materieel zo makkelijk dat de principes werden ingekapseld, en vervangen door egoïsme.

Het wordt hard ontwaken als hen de vrijheid wordt afgenomen, maar dan zullen ook zij ‘mee’ zijn.

Een belangrijke ‘to do’ is dus eenheid van koopgedrag. Negeer de winkels zonder personeel, negeer de krekeltroep, negeer de winkels waar je niet cash kan betalen, enz. Steun de boer in je buurt, en de kleine ambachtsman die fier is op z’n/haar met passie gemaakt product. Kleinschaligheid is de sleutel, van medemens tot medemens. Leer hen kennen, je zal je meer mens tussen de mensen voelen.

Laten we streven naar wat meer eenheid, ipv verdeeldheid te zaaien, en voelen en uitspreken dat die verbinding goed doet.

Een natuurlijke symbiose installeren die we zien bij een heel aantal diersoorten, die het voordeel ondervinden van mekaar te tolereren of samen te werken. De buffelpikkers eten de parasieten uit de pels van de grazers, die blij zijn dat ze verlost worden van de jeuk.

Het herinnert ons aan wie we werkelijk zijn: deel van de ene vrije ziel. Vrijheid is ons geboorterecht, en geen enkele Schwabber, EU-fan, VN-er, of multinational zal ons dat afnemen, als we de eenheid installeren, samen.

Peinst er 'ns over.

527 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page