top of page

Overvloed aan gedichten.

Op onze laatste event in Duffel werd de avond afgesloten door onze columnist Steve Aernouts. Hij was al een tijdje met actrice en schrijfster Charlotte De Groof aan het nadenken om in 2023 samen naar buiten te komen met een creatieve samenwerking.Samen sloten zij ons event af en na een avond intense wetenschappelijke gesprekken brachten hun woorden de zaal tot een opmerkelijke rust.

We kregen ook achteraf de vraag of we de teksten konden beschikbaar stellen en toen groeide het idee om de samenwerking met Charlotte wat verder uit te werken. In onzekere en onrustige tijden wil Tegenwind mensen ook positief steunen. Prof. Dr. Pierre Capel vertelt in zijn documentaire "Alles vloeit!" dat een half uur mediteren voor een volledige reset van je emotionele DNA kunnen betekenen. Stilte kan hiervoor zorgen, maar ook woorden met een mooie betekenis.


Charlotte De Groof is ook Charlie Bravo op instagram.Charlotte De Groof, acteert, schrijft en leest mensen naar de rol van hun leven: die van zichzelf. Via theater en poëzie deel ze haar eigen ervaringen en inzichten.

Via Soul en Body Readings geeft ze je inkijk in jezelf zodat je beperkende overtuigingen en patronen kan doorbreken en in je eigen kracht kan gaan staan. De tools die ze hiervoor gebruikt zijn o.a. Human Design en Neuro Emotional Integration technieken.

Op Facebook @degroofcharlotte.

Wat ze nu al doet als Charlie Bravo op instagram zal ze ook in de toekomst proberen brengen bij Tegenwind. Ze zal haar gedachten delen in gedichten. Over de grote en de kleine, de leuke en de minder fijne gebeurtenissen in haar leven en de maatschappij. We weten nu al dat veel mensen hier troost, moed, energie of wat dan ook gaan uit halen...Charlotte De Groof bracht begin dit jaar ook een boek uit met Engelstalige gedichten: "Human Design Poetry - from a left angle cross of the plane".

Op instagram vind je haar onder: charlottedegroof & charliebravopoezie.

Op Facebook @degroofcharlotte


208 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page