top of page

Overvloed aan gedichten #006: "Ik ben beginnen praten-deel3"

Charlotte De Groof, acteert, schrijft en leest mensen naar de rol van hun leven: die van zichzelf. Charlotte zal haar gedachten delen in gedichten. Over de grote en de kleine, de leuke en de minder fijne gebeurtenissen in haar leven en de maatschappij. We weten nu al dat veel mensen hier troost, moed, energie of wat dan ook gaan uit halen...


Vandaag: #006 "Ik ben beginnen praten-deel3"


ik was beginnen praten en ik ging het niet meer laten maar soms merk ik op dat ik onbewust stop vooral wanneer het op vriendschappen aan komt snoer ik mezelf de mond de drang om goed genoeg te zijn is groot en nieuwe vrienden vallen niet zomaar in je schoot dus ik hou krampachtig vast aan wat niet meer bij me past en verloochen daarbij wie ik ben onzekerheid en angst maken dat ik ontken. houden tegen dat ik groei en leer want vriendschap draait om veel meer vrienden vervreemden en vreemden worden vriend trouw blijven aan jezelf brengt wat je verdient soms vraagt het geduld, offers en verdriet periodes van leegte waarvan je het einde niet ziet maar zolang je praat en jezelf toont wordt je daar uiteindelijk voor beloond dus ik ben dan terug aan het praten zodat ik een aantal dingen achter me kan laten.


155 weergaven0 opmerkingen
bottom of page