top of page

RETRO TEGENWIND: Dr. Geert Vanden Bossche en zijn glazen bol

Bijgewerkt op: 18 jan. 2023

In de tweede aflevering van Headwind 2 wordt Dr. Geert Vanden Bossche geïnterviewd door Alain Grootaers, in Andalusië, Spanje. Deze retro aflevering werd al online geplaatst in april 2022 maar we hadden de indruk dat heel veel mensen in de zomer van 2022 deze Headwind 2 reeks gemist hebben. Vandaar dat we in januari regelmatig een retro Tegenwind aflevering plaatsen.


Dr. Vanden Bossche waarschuwde de WHO al in een vroeg stadium van de Coronacrisis dat massavaccinatie in het midden van een pandemie een recept voor een ramp was, omdat het virus hierdoor alleen maar zou selecteren op nieuwe variëteiten die niet meer door de oude vaccins konden worden ingedamd. In deze aflevering van Headwind waarschuwt dr Vanden Bossche opnieuw dat de boostering-cyclus zeer slecht nieuws is voor de gevaccineerden en dat een mogelijke catastrofe op de loer ligt. Kijk en huiver.


Deze aflevering van Tegenwind/Headwind ging in april 2022 in première in de Verenigde Staten en werd er erg enthousiast ontvangen.


Enkele reacties:

- “Such a peaceful and serene masterpiece of something so complex. Amazing work!”


- “Excellent idea to juxtapose relaxing scenery with a somewhat stressful topic. Also both the scientist and interviewer's calm manner in presenting challenging ideas... Thank you!”


- “Thank you Mark Sanders for shooting this beautiful documentary.”


- “WOW!”


Bekijk hieronder de documentaire.

1.289 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page