top of page

RETRO TEGENWIND: Dr. Robert Malone vertelt Tegenwind over zijn betrokkenheid in mRNA ontwikkeling.

Prof. Dr. Robert Malone gaf eerder deze week zijn visie op de video van Project Veritas in zijn substack website en blog. Wij hebben die bijdrage ook geplaatst hier bij Tegenwind. Sommige lezers namen er aanstoot aan.


Uiteraard kan je kritiek hebben op toon en stijl van de video. Maar wij hebben die toch gepubliceerd omdat het een zoveelste tijdsdocument is, en mee in z'n context geplaatst door Dr Robert Malone. Hij kent als geen ander de mRNA technologie en de geplogenheden in labo's en bij Research & Development.


Malone wijst vooral op het feit dat het stimuleren van virusmutaties verdacht veel lijkt op 'gain-of-function' onderzoek. Een theorie is dat dit ook gebeurde in het Wuhan-labo waar het oorspronkelijke coronavirus mogelijk is geproduceerd en ontsnapt.

In de documentaire "Alles vloeit!" legt Prof dr Pierre Capel helder uit waarom die Wuhan-theorie zeer geloofwaardig is.


Het artikel en de video waren dus niet bedoeld om ook maar iemand aan te zetten tot complottheorieën. Integendeel waarderen we de discussie over de materie. Ook Karianne Boer schreef in een artikel over en benaderde het vanuit haar gerechtelijke achtergond. Een discussie die nog lang niet is beslist of beëindigd.

Niet zolang er Tegenwind is.


Van de gelegenheid maken we gebruik om de documentaire die we opnamen in januari 2022 nog eens in de kijker te zetten. Ze werd voor het eerst uitgezonden in de lente van 2022. Wie ze nog niet zag geven we alsnog graag de kans

Het levensverhaal van Malone komt aan bod en ook zijn vrouw Jill neemt deel aan de openhartige gesprekken.


In de eerste aflevering van Headwind (Tegenwind reeks 2) werd Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-genoverdrachttechnologie, waarop de nieuwe generatie covidvaccins is gebaseerd, geïnterviewd op een kleine boerderij op een landgoed in Andalusië. Dr. Malone heeft zelf ook een farm met paarden in Virginia en en voelt zich duidelijk in zijn element in deze landelijke omgeving die hem ertoe aanzet persoonlijker te zijn dan gewoonlijk. Zijn vrouw Dr. Jill Glasspool, die haar man altijd vergezelt op zijn reizen, wordt geïntroduceerd wanneer de crew Dr. Malone meeneemt op een uitstapje naar de stad Ronda, waar de 19e eeuwse brug de dramatische en spectaculaire kloof overspant. Die brug, die tijdens de Spaanse burgeroorlog werd gebruikt om tegenstanders het zwijgen op te leggen vormt de toepasselijke achtergrond voor een inzichtelijk interview met dit echtpaar wetenschappers die zelf omwille van hun onwelgevallige mening van menig sociaal media platform werden gegooid.

Je kan hier de aflevering terug bekijken.

We hadden deze documentaire ook graag aangeboden via You Tube, maar we kunnen dit spijtig niet doen. Bij de vorige RETRO Tegenwind met Dr. Geert Vanden Bossche werd de documentaire binnen de twee uur verwijderd van ons You Tube kanaal en dus eigenlijk gecensureerd. Bij een volgende "zogezegde" overtreding dreigen we volledig plat te liggen op You Tube dus gaan we de documentaire enkel aanbieden via Rumble. Als er kijkers zijn vanuit Frankrijk die ze graag toch willen bekijken, stuur ons een bericht via de website, dan zoeken we een oplossing voor jullie.
437 weergaven0 opmerkingen

1件のコメント


Peter Braet
Peter Braet
2023年2月01日

Een mogelijke oplossing is Odysee zoals ook Blckbx TV deed voor kijkers uit Frankrijk:

https://odysee.com/@BLCKBX:2

Een andere oplossing voor de kijkers uit Frankrijk is dat zijzelf Whonix op hun computer installeren https://www.whonix.org/ en zorgen voor het bridgen van Tor-browser met obfs4. Goede multimediaondersteuning. Meek-azure werkt zelfs in China, maar geeft minder multimediaondersteuning en een minder goede verbinding.

Het beste is natuurlijk een computer met QubesOS, en daar is Tor-anon-dist meteen juist geconfigureerd. https://www.qubes-os.org/

Maar Qubes is iets voor de meer ervaren GNU/Linux gebruiker.

いいね!
bottom of page