top of page

RIZIV cijfers die doen duizelen

Oncologie + 52%, hartfalen + 11%, miskramen + 31%


Volgende RIZIV tabel belandde een tijd geleden door een goede wind op mijn laptop.

Ik heb er maar 1 woord voor: hallucinant. In 1 zin: het aantal oncologische consulten is tov 2019 gestegen met 52%, het aantal hartfalen met 11%, het aantal miskramen met 31%. Zwart op wit feiten die niemand onberoerd zouden mogen laten.

Dit lijkt me niet minder dan een bom, maar het wordt niet opgepikt door de MSM. Hoe kan een zichzelf respecterende pers, politiek en medische wereld hier geen zaak van maken? In wat voor toestand zijn we beland als levensbedreigende evoluties niet kunnen besproken worden? Is het omdat ze allemaal weten wat de oorzaak is, die niet mag besproken worden?

Aan de dertiger Yardena, een van de getuigen die ik filmde, werd (mondeling uiteraard) bevestigd dat ze haar booster nooit had mogen krijgen, nadat men een plotse wildgroei aan cystes bij haar had vastgesteld, naast haar even plotse hartspierontsteking.


Snelgroeiende kankers

Dr. Angus Dalgleish, een in UK befaamde oncoloog, vroeg zopas in een open brief aan het medische vakblad BMJ, dat de schadelijke effecten van de injecties onmiddellijk zouden besproken worden, want hij zag in de praktijk snel groeiende kankers bij ‘geboosterde’ patienten . Hij pleit voor een onmiddellijke stopzetting van de vaccinatiecampagne, net zoals cardioloog A. Malhotra.

Hij ziet hetzelfde patroon in alle hoog gevaccineerde landen.

Hoe kan het, dat niet meer artsen zoals Erwin Annys de alarmbel luiden?Hoe kan het dat de kranten niet vol van staan van deze angstwekkende feiten?Hoe kan het dat een ministerie van Volksgezondheid dit product nog steeds toelaat,en zelfs promoot?

Gezinnen verscheurd, te jonge vaders, moeders, broers, zusters en kinderen worden begraven.

Beleidsmakers die de bevolking niet beschermen, zijn een gevaar voor elke burger.

In de meest recente IPSOS peiling gaf 79% van deze bevolking aan dat ze “negatieve gevoelens” hebben over de politiek,

lees: gedegouteerd zijn van het huidige beleid.

Het recht van de sterkste is vandaag het sterkste onrecht. Hoe lang nog


31.312 weergaven19 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page