top of page

RIZIV cijfers die doen duizelen

Oncologie + 52%, hartfalen + 11%, miskramen + 31%


Volgende RIZIV tabel belandde een tijd geleden door een goede wind op mijn laptop.

Ik heb er maar 1 woord voor: hallucinant. In 1 zin: het aantal oncologische consulten is tov 2019 gestegen met 52%, het aantal hartfalen met 11%, het aantal miskramen met 31%. Zwart op wit feiten die niemand onberoerd zouden mogen laten.

Dit lijkt me niet minder dan een bom, maar het wordt niet opgepikt door de MSM. Hoe kan een zichzelf respecterende pers, politiek en medische wereld hier geen zaak van maken? In wat voor toestand zijn we beland als levensbedreigende evoluties niet kunnen besproken worden? Is het omdat ze allemaal weten wat de oorzaak is, die niet mag besproken worden?

Aan de dertiger Yardena, een van de getuigen die ik filmde, werd (mondeling uiteraard) bevestigd dat ze haar booster nooit had mogen krijgen, nadat men een plotse wildgroei aan cystes bij haar had vastgesteld, naast haar even plotse hartspierontsteking.


Snelgroeiende kankers

Dr. Angus Dalgleish, een in UK befaamde oncoloog, vroeg zopas in een open brief aan het medische vakblad BMJ, dat de schadelijke effecten van de injecties onmiddellijk zouden besproken worden, want hij zag in de praktijk snel groeiende kankers bij ‘geboosterde’ patienten . Hij pleit voor een onmiddellijke stopzetting van de vaccinatiecampagne, net zoals cardioloog A. Malhotra.

Hij ziet hetzelfde patroon in alle hoog gevaccineerde landen.

Hoe kan het, dat niet meer artsen zoals Erwin Annys de alarmbel luiden?Hoe kan het dat de kranten niet vol van staan van deze angstwekkende feiten?Hoe kan het dat een ministerie van Volksgezondheid dit product nog steeds toelaat,en zelfs promoot?

Gezinnen verscheurd, te jonge vaders, moeders, broers, zusters en kinderen worden begraven.

Beleidsmakers die de bevolking niet beschermen, zijn een gevaar voor elke burger.

In de meest recente IPSOS peiling gaf 79% van deze bevolking aan dat ze “negatieve gevoelens” hebben over de politiek,

lees: gedegouteerd zijn van het huidige beleid.

Het recht van de sterkste is vandaag het sterkste onrecht. Hoe lang nog


31.507 weergaven19 opmerkingen

19 Comments


Pat Ri Cia
Pat Ri Cia
Sep 19, 2023

De cijfers zijn waarschijnlijk nog maar een tip van de sluier, veel is niet gedocumenteerd of gemeld. Ik vermoed dat de echte cijfers veel hoger liggen, x 10..

Like

@Dirk Theuns Heb je mijn eerder geposte vraag al gezien en gelezen ? Als erg aktief sociaal media man verwondert mij dat er nog geen antwoord is gekomen …….

Like

@Dirk Theuns

kan je een link plaatsen met de bron van die RIZIVtabel ? Als het om een intern document zou gaan zoals ik lees in de commentaren hier ,wat was dan jouw bron van die tabel die nergens op RIZIV terug te vinden is ? Maw wie heeft die tabel opgesteld ?

Zou heel erg zijn mocht het inderdaad fake zijn. Dat is toch niet de bedoeling van Tegenwind om ongecontroleerd onjuiste feiten te verspreiden ! Daarmee wordt de geloofwaardigheid van tegenwind ondermijnd!


Like

Désirée Röver
Désirée Röver
Jun 09, 2023

Deze twee documentaires werpen een licht op de sinistere werkelijkheid van wat ons wordt verkocht als Covid.

In werkelijkheid gaat het om SLANGENGIF...

https://rumble.com/v10miez-world-premiere-watch-the-water.html

en

https://stewpeters.com/video/2023/05/premiere-watch-the-water-2-closing-chapter/


Like

Peter Braet
Peter Braet
Jun 06, 2023

De herfstvaccinatiecampagne tegen de nieuwste varianten wordt nu al aangekondigd:

https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-ecdc-statement-updating-covid-19-vaccines-target-new-sars-cov-2-virus-variants

En het EU covidcertificaat, in België beter bekend als CST of coronapas, wordt wereldwijd geïmplementeerd door de WHO:

https://www.who.int/news/item/05-06-2023-the-european-commission-and-who-launch-landmark-digital-health-initiative-to-strengthen-global-health-security


Like
bottom of page