top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Stef Bos: 'Muziek kan entertainment zijn, je verlichten en het kan je naar jezelf toebrengen'

Onze collega's hebben deze week weer een mooie aflevering gebracht van "Vibestalk".


In deze bijzondere uitzending neemt Stef Bos je mee op een onvergetelijke reis naar Afrika, waar hij de essentie van muziek ontdekte en de diepere betekenis ervan in een gemeenschap leerde begrijpen. Stef deelt zijn persoonlijke ervaringen en openbaart hoe muziek een krachtig instrument is van loutering en verbinding.


Stef Bos:

‘In Afrika leerde ik veel over muziek. Dat muziek een soort louteringsproces in een gemeenschap heeft. Zo werkt muziek. Muziek kan entertainment zijn, je verlichten en het kan je naar jezelf toebrengen of jezelf even doen vergeten.’

Maak kennis met de man achter de muziek: Stef Bos. Over zijn spirituele reis in goede tijden, maar vooral ook over hoe de slechte tijden zijn ogen heeft geopend. Hij wil zijn boodschap doorgeven aan een wereld die blijft veranderen. En juist in de slechte tijden leer je de werkelijke betekenis en waarde van vriendschap. ‘Onbekenden worden vrienden en vrienden worden onbekenden.’ Dit is een uitzending die je niet wilt missen, want Stef Bos neemt je mee op een reis die je zintuigen zal prikkelen en je hart zal verwarmen.


De korte trailer:

De volledige uitzending:373 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page