top of page

Univibes goes global! Nikki Willis op de sofa bij Vibestalk

Tim Douwsma liet ons weten dat ze vanavond een speciale uitzending hebben van Vibestalk. Vandaag hebben ze een zeer bijzondere gast in hun uitzending, namelijk: Mikki Willis. Hij is bekend van de Plandemic series, waarin hij verbanden en belangenconflicten tijdens de pandemie tussen de media, politiek, medische industrie en financiële sector aan de kaak stelt.


Ondanks dat deze series geweerd werden van alle grote - commerciële - platformen, bereikte het toch miljoenen mensen. Willis: ‘Ik snapte vroeger het nut van terugkijken op de geschiedenis niet zo. Dat was nu eenmaal gebeurd. Ik wilde vooruit kijken, naar wat ons te gebeuren staat.’


Maar hij beseft dat er lessen geleerd moeten worden uit de geschiedenis, want als je goed kijkt zie je een terugkerend patroon.


Als voorbeeld geeft hij: ‘Hoe kan het dat een select clubje mensen het voor elkaar kreeg dat de hele bevolking voor hen een piramide ging bouwen? Waarom zijn ze niet in opstand gekomen?’


Het simpele antwoord is volgens Mikki Willis: mind control. Een tactiek die vandaag de dag nog steeds gebruikt wordt.


Vanavond geeft Tim Douwsma het spreekwoordelijke ‘interview’-stokje over aan: Baptist de Pape! Een uitzending die de verboden puzzelstukjes op zijn plek legt en jouw kijk op de wereld op zijn grondvesten laat trillen.

Vanavond om 20:00 uur, een speciale - ondertitelde - Vibestalk die letterlijk en figuurlijk landsgrenzen overgaat! Deze wil je niet missen!

Bekijk hier de trailer:

Klik op de foto voor de premiere:


517 weergaven2 opmerkingen

댓글 2개


dankjewel voor het delen !

좋아요

Peter Braet
Peter Braet
2023년 10월 04일

De piramiden werden van binnenuit gebouwd en de stenen getakeld. Wég fabeltje uit de geschiedenisles met duizenden slaven die loodzware blokken versleepten. Zoals de dekstenen te Stonehenge er bovenop gelegd werden. Twee Engelsen en een weddenschap bracht de verklaring: twee mannen en een stapel planken was alles dat er nodig is om zo een vele tonnen zware steen op te heffen. Takels en hefbomen bestaan ook al vele duizenden jaren lang, net als wind- en waterkracht. Véél goedkoper dan duizenden slaven van voedsel (=slavenbrandstof) te voorzien. En er werd meer tijd voor genomen, dat laatste verhinderde de gemiddelde westerling een zinnige verklaring te bedenken voor de bouw van de piramiden.

좋아요
bottom of page