top of page

“Vaccinatieschade bestaat enkel in de hoofden van de antivaxers”

Bijgewerkt op: 5 nov. 2022


Een bekende epidemioloog-huisarts-ondernemer tweette dit in het voorjaar van ’21.

Toen ik hem vroeg hoe hij tot die bijzondere uitspraak kwam, antwoordde hij bijzonder wetenschappelijk: "In mijn bedrijf heeft niemand er last van", waarop hij me prompt blokkeerde.

Dat is bijzonder en typisch voor de olifant in de kamer: je mag er niet naar vragen. Het idee dat hij bestaat, doet de circusdirecteuren al steigeren blijkbaar.

Marijke, vaccinatieslachtoffer.


FEIT: anno 2022 zijn de (massale) bijwerkingen van het mRNA experiment nog steeds een taboe, hoewel de producenten nu zelf al de bijsluiters hebben aangepast, en bv. de hart- en menstruatieproblemen indiceren.


Ik hield vanaf ’21 de persberichten bij van de WZC’s die enkele weken na de “prik” werden geconfronteerd met massale sterfte van de bewoners. Ook de eerste bloedklonter- en hartfalenverhalen kwamen boven. In Israel ontdekte prof. R. Levi een stijging van het aantal hartaanvallen bij vrouwen tussen 20 en 29j met 83%. Een Amerikaanse studie spreekt ondertussen van menstruatieproblemen bij maar liefst 42% van alle vrouwen.

De bekende cardioloog Brugada gaf in 2021 een interview waarmee hij stelde dat de link tussen myocarditis en het vaccin moest onderzocht worden. Daarna hulde hij zich in stilte.

De mysterieuze Europese oversterfte die blijkbaar niet mag onderzocht worden, is ondertussen een feit.

De bewijzen liggen er, voor iedereen die wil zien.


Bijkomend fenomeen is dat diegenen die de schade lijden, het psychologisch bijzonder moeilijk vinden om het te linken aan de vaccinatie. Toegeven dat je bedrogen werd is moeilijk, vaak waren ze zelf groot voorstander van het vaccin. Je bent pas een goed en sociaal burger als je gevaccineerd bent, iets in die stijl werd door de overheid gepropageerd. “Je doet het voor een ander” is ondertussen een running joke geworden , toen bleek dat het vaccin de transmissie helemaal niet tegenhield. Dokters ontkennen massaal, officieel althans, en vaak op agressieve toon. Ze vrezen, terecht zo blijkt, de represailles van hun Orde. Binnenskamers hoorde ik zelf van een vooraanstaand cardioloog een totaal ander verhaal. Ze weten het, allemaal. Maar de omerta heerst. En de pers zwijgt, nog altijd, in alle talen.

In augustus 2022 kon ik het taboe niet langer aanzien, en besloot ik een oproep te doen om te getuigen. Ervaringen van mensen die duidelijk een link zien tussen hun leed, en het vaccin. Als filmer/regisseur wou ik m’n bijdrage leveren om de stilte te doorbreken. Ik besef het Don Quichote gehalte, maar met social media weet je nooit. Het gelukkig toeval wou dat de vzw Legal Hearts met hetzelfde plan rondliep, en een filmer zochten. Een win win: zij onderzochten de cases, en brachten ze aan, ik zou ze in beeld brengen.

Mijn eerste getuige was Hilde uit Mortsel. Een gebroken vrouw bij wie de ellende 1 week na het vaccin begon. 3 hersenbloedingen en een jaar later heeft ze haar zaak moeten verkopen. Toen ik voor haar deur stond, was ze onze afspraak vergeten, en tijdens het gesprek viel ze regelmatig stil, schrijnend. Haar verhaal werd enkele tienduizenden keren bekeken, en overgenomen door een paar sites. Dat gaf me hoop. Weliswaar verschenen plots ook uit het niets enkele persmuskieten die klaarstonden met pogingen om haar verhaal onderuit te halen. Ze hadden ergens een vorig faillissement ontdekt, en gebruikten dat om haar in diskrediet te brengen. Wisten zij veel dat haar man 2 jaar ervoor gestorven was, en al die ellende daarbovenop kwam. Contact nemen doen ze uiteraard niet, stel je voor dat het toch waar is. Mijn geweten is clean, en mijn intenties puur.


Week na week publiceren we nu een getuige waarbij de link met het vaccin duidelijk is, althans voor rationele mensen. U vindt de getuigenissen op deze site. Stuk voor stuk authentieke verhalen van moedige mensen wiens leven onderuit werd gehaald door het vaccin, binnen de maand na de injectie. Een paar keer zoals bij Rafael, en Alona begon de ellende al in het vaccinatiecentrum. Ze zijn allemaal voor het leven getekend, en weten niet wat de toekomst brengt, en of er nog één is. 1 getuige , Marijke H., kende 10 plots gestorven mensen , waaronder haar eigen vader, op 3 maanden tijd.


Deze interviews afnemen zijn geen pretje voor elk mens met een empathisch vermogen. Vaak ging ik er buiten met ingehouden tranen, en altijd met een mix van woede en verdriet. Maar ik kan verder leven, en hun miserie blijft.

Hoe kan dit toch. Hoe kan het dat dit bewust onder de radar wordt gehouden, waar is de menselijkheid naar toe van zij die zich de 4e macht noemen. Mogen ze niet? Waarom willen ze niet? Ik vraag het me elke week af. Ik ben bereid van de coördinaten van alle getuigen met hen te delen, zodat ze zelf op onderzoek kunnen gaan. Over de hoofdverantwoordelijkheid van de politiek wil ik het zelfs niet hebben, maar deze ellende had nooit gekund zonder de medewerking van diegenen die zich nog “pers” durven noemen. Hun aandeel is verpletterend.

Mijn enige hoop is dan ook dat het onderwerp bespreekbaar wordt.

Je kan een probleem namelijk pas beginnen oplossen als je het eerst en vooral benoemt.

Uit respect voor de getuigen die de moed hadden hun verhaal te vertellen.

Uit respect voor alle slachtoffers.


Bekijk het verhaal van Marijke hieronder.


De getuigen die in deze opnames aan het woord komen kregen allemaal af te rekenen met ernstige klachten na hun vaccinatie tegen Covid-19. Ze maakten melding van hun vaccinatieschade bij vzw Legal Hearts en waren bereid om hun verhaal te doen voor de camera om zo het taboe te doorbreken. De vaccinaties waren effectief en veilig zo werd ons beloofd en de zeldzame bijwerkingen mild en van voorbijgaande aard. Oordeelt u zelf maar. Legal Hearts bereidt zich intussen voor om hierin ook juridische stappen te ondernemen.9.249 weergaven2 opmerkingen
bottom of page