top of page

VAX-SCHADE. Baby geboren met nooit geziene 'dubbele vorm van leukemie'. "Brute pech" was de oorzaak.Een nieuwe getuigenis, waarover moeilijk te schrijven valt, omdat de link met de vaccinatie, zoals wel meer gebeurt, niet te bewijzen valt. Maar voor de grootmoeder, die zelf jarenlang in de zorg werkte, is de link duidelijk. Ann werd oma van een baby die geboren werd met een dubbele vorm van leukemie. Artsen vertellen haar dat dit gegeven nooit eerder voorkwam in Belgie, en daarom werd er naar protocollen gezocht in het buitenland om de baby te helpen. “De baby kreeg al meer medicatie dan ik in m’n hele leven” getuigde ze, haar tranen verbijtend. Ze somde de behandelingen op, en het was een hallucinante reeks, waarvan je nooit verwacht dat zo'n jong leven het aankan.

De moeder werd gevaccineerd tijdens de zwangerschap. Een combinatie die haar doet nadenken, en die alarmbellen zou kunnen laten afgaan. Koppel dat aan de cijfers van de ondergeboortes in sommige hoog gevaccineerde landen, en het wordt de moeite om aan dit uiterst delicaat thema aandacht te besteden. Ook het feit dat in de testfase van de vaccinontwikkeling er, bij mijn weten, geen aandacht aan werd besteed aan zwangerschappen. "Brute pech" was de oorzaak die ze te horen kreeg. Waarom krijgen we in België de cijfers niet, vraag ik me dan af. Waarom verdraagt dit onderwerp nog steeds geen debat? De waarheid hoeft gaan angst te hebben van vragen, enkel de leugen wordt niet graag uitgedaagd. Deze week gaf UK topcardioloog Aseem Malhotra een bijzonder interview , waarin hij expliceert waarom de omerta heerst in de medische wereld, en hoe men zich op foute data gebaseerd heeft. Hij pleit voor een onmiddellijke stopzetting van de massavaccinatie. De man was pleitbezorger van de vaccins, tot hij door studies werd geconfronteerd met de dramatische stijging van het aantal hartfalen, en hij z'n kar draaide, omdat de eed van Hippocrates voor hem heilig is.

Ik raad iedereen aan dit sterk interview te bekijken, zolang het er nog staat, of de info door te geven aan de medemens die zich van geen kwaad bewust is. De cognitieve dissonantie zal pas doorbroken worden als voldoende medische autoriteiten, zoals bij ons chirurg Erwin Annys, de moed hebben zich uit te spreken tegen deze waanzin. Het is een kwestie van tijd voor de mRNA waanzin stopt, ik ben er 100% zeker van, dit kan niet meer onder de radar blijven. Het zijn geen makkelijke getuigenissen om te bekijken , omdat je je als empathisch mens identificeert met deze mensen. Dat maakt ons mens. De machteloosheid, het verdriet, de boosheid om het gebrek aan begrip. Veel sterkte aan Ann en haar familie.


Vragen over vaccinatieschade? Dan kan je altijd terecht bij Legal Hearts:374 weergaven0 opmerkingen
bottom of page