top of page

Vax-schade. De getuigenis van Hilde. "1 vaccin, 3 hersenbloedingen, zaak moeten verkopen"

Hilde was de eerste getuige die ik interviewde. Ze nam contact op via messenger , nadat ik een oproep had gedaan tot het vinden van mensen met vaccinatieschade. Ze schreef in telegramstijl: 1 vaccin, 3 hersenbloedingen, zaak moeten verkopen.

Ik maakte een afspraak, maar toen ik voor haar deur stond, was ze het vergeten. Toen ik haar uitlegde dat ik ze kwam filmen zoals afgesproken, kwam haar geheugen terug. Ze zag er volledig gebroken uit. “Ik weet niks meer”.

Hilde had een poetsbedrijf met 47 poetsvrouwen. In augustus vorig jaar had ze haar eerste coronavaccin gehaald. Ze deed het voor twee goede vrienden, kankerpatienten, die ze hielp, om ze ‘niet in moeilijkheden wilde brengen’.

Nadat ze haar vaccin had genomen, ging Hilde naar Corsica. Op de dag dat ze weer naar huis zou reizen, een dag of 10 later,werd ze ernstig ziek.


Een verhaal van 3 hersenbloedingen, epilepsie., geheugenverlies.. “Mijn verstand is aangetast.” weende ze.

Het gevolg was dat ze haar werk niet meer kon doen, ze kon de administratie niet meer aan.. “Ik heb me erbij neergelegd en de zaak is verkocht. Door één vaccin.”

Het interview werd een paar keer stilgelegd. Door de emotie, maar ook omdat ze vroeg waar we gebleven waren. Black outs.


"Ik ben alles kwijt"

Haar dokter zei dat ze het vaccin niet had mogen hebben. “Wat hij daarmee bedoelt, weet ik niet. Ik ben zo razend kwaad, dat kun je niet geloven. Ik ben alles kwijt.”

Het was bij mijn weten de eerste Belgische getuige die naar buiten kwam met vaccinatieschade, en ik was er redelijk ondersteboven van. Toen het interview online ging, sprong er een journalist van de Morgen op, die me zei dat het allemaal fake was, dat ze ervoor al failliet was, enz. Na zo’n ervaring kan je mijn reactie raden. Had hij even research gedaan, had hij gezien dat ze haar man enkele jaren voordien ook had verloren, met alle gevolgen vandien. Waardoor ze opnieuw was moeten beginnen. En dat noemt zich pers.

De shock van het verhaal was blijkbaar zo groot dat er nog een heel aantal mensen me beschuldigden dat ik dit in mekaar had gestoken. Drie maanden en 16 getuigen later is de kritiek verstomd tot enkele ‘die hard’ marginalen, een ander woord heb ik er niet meer voor. Het medeleven met de slachtoffers botst intern steeds harder met het inhoudsloos gezwets van zij die niet weten waarover ze praten, en die, oog in oog met de slachtoffers, door de grond zouden moeten zakken van schaamte.


De getuigen die in deze opnames aan het woord komen kregen allemaal af te rekenen met ernstige klachten na hun vaccinatie tegen Covid-19. Ze maakten melding van hun vaccinatieschade bij vzw Legal Hearts en waren bereid om hun verhaal te doen voor de camera om zo het taboe te doorbreken. De vaccinaties waren effectief en veilig zo werd ons beloofd en de zeldzame bijwerkingen mild en van voorbijgaande aard. Oordeelt u zelf maar. Legal Hearts bereidt zich intussen voor om hierin ook juridische stappen te ondernemen.


Vragen over vaccinatieschade? Dan kan je altijd terecht bij Legal Hearts:

1.102 weergaven0 opmerkingen
bottom of page