top of page

Vergeven en vergeten? Amnestie? Het dilemma van de niet-gevaccineerden


We zullen het niet vergeten. Ze vierden onze dood en dansten op onze graven...
Met de recente oproepen tot "Pandemische Amnestie" van de groepen die levens en bedrijven hebben verwoest, scholen hebben gesloten, je vrijheden hebben afgenomen en familie, vrienden en buren tegen elkaar hebben opgezet, bevinden de niet-gevaccineerden en waarheidvertellers zich in een lastig parket.


Moraliteit en beschaafdheid zouden kunnen stellen dat we degenen die ons belasteren moeten vergeven omdat we hebben gekozen voor medische soevereiniteit, het niet naleven van ongrondwettelijke mandaten en het simpelweg in twijfel trekken van het verhaal, maar zo eenvoudig is het niet. Sommige "pro-vaxers" waren misschien legitiem of bang om blindelings gezondheidsrichtlijnen en overheidsmandaten te volgen zonder vragen te stellen. Maar de mentaliteit van de menigte om de niet-gevaccineerden te demoniseren en de samenleving te laten denken dat wij het probleem zijn, overschrijdt een potentieel onvergeeflijke grens.


Een artikel uit de LA Times van eerder dit jaar had deze titel:

"Spotten met de dood van anti-vaxxers' is griezelig, ja - maar kan noodzakelijk zijn." De URL van het artikel is zelfs getiteld "waarom zouden we niet dansen op de graven van anti-vaxxers".


De verslaggever beweert:

"Degenen die opzettelijk nuchter medisch advies in de wind hebben geslagen door een vaccin te weigeren waarvan bekend is dat het het risico op ernstige ziekte door het virus vermindert, inclusief het risico voor anderen, en in het ziekenhuis of het graf belanden, kunnen worden gezien als degenen die hun verdiende loon krijgen."


Dat geldt nog meer voor degenen die het vaccin niet alleen voor zichzelf weigerden, maar er ook publiekelijk voor pleitten dat anderen dat zouden doen.


Het is online en in de sociale media gebruikelijk geworden dat vaccinweigeraars en anti-vaccin voorstanders het mikpunt van spot worden nadat ze COVID-19 hebben opgelopen en vooral als ze eraan overlijden."


Hij promoot zelfs de walgelijke en hatelijke website www.SorryAntivaxxer.com die details en foto's plaatst van overleden "anti-vaxxer activisten, die COVID-19 misinformatie op sociale media hielpen verspreiden" en bezoekers aanmoedigt om "anderen ervan te weerhouden dezelfde fout te maken. LAAT JE VACCINEREN!"


Hij prijst ook een collega-reporter voor zijn plezier in het feit dat "het bespotten van anti-vaxxers als ze ziek worden een beetje een sport is geworden."


Er zijn eindeloze voorbeelden van haat en verachtelijke daden jegens niet-gevaccineerden in de afgelopen twee jaar, maar genieten van hun dood is weerzinwekkend. De gegevens en informatie zijn nu duidelijk dat de vaccins niet werkten zoals beloofd en dat de propaganda machine loog. Zelfs de CDC geeft toe dat er geen verschil is in begeleiding tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden.


Dus, wat moeten de niet-gevaccineerden doen?

Wees niet hatelijk, vergeet niet en stop niet met vragen stellen!


Een van de eerste vragen die we moeten stellen, en een concessie die moet worden gedaan door het kamp van de "pandemische amnestie", is of de jonge en gezonde mensen die plotseling sterven, al dan niet zijn ingeënt.

Dit zou geen taboe moeten zijn, en het zou voor de grotere wetenschappelijke gemeenschap een punt van discussie en lering moeten zijn.

We weten nu dat de sterftecijfers door alle oorzaken stijgen, dat gezondheidsinstanties nu SADS (Sudden Adult Death Syndrome) en Myocarditis normaliseren, terwijl ze de dood van gezonde jonge volwassenen wijten aan de bijwerkingen van COVID.


Om een wapenstilstand te sluiten en samen te werken aan antwoorden, moet het COVID-19 vaccin een factor zijn. Het is niet gruwelijk om te vragen of iemand ingeënt was toen hij plotseling en door onbekende oorzaak overleed. Het antwoord zal ons allemaal dichter bij de waarheid brengen, mogelijk levens redden en weten waar de grens ligt wanneer de volgende door angst gedreven propaganda ons probeert te verdelen en te vernietigen.

Dus, aan de haatdragende menigte die met een witte vlag zwaait, onthoud alsjeblieft het volgende...


We zullen jullie dood niet vieren, we zullen jullie geen kwaad toewensen, maar we zullen niet vergeten dat jullie het gedaan hebben.


Je kan alle columns van Robert Malone volgens op zijn Substack pagina: https://rwmalonemd.substack.com


274 weergaven1 opmerking

1 Comment


Transformatiecoach
Transformatiecoach
Nov 13, 2022

Vergeven wil niet zeggen: "de ander vrijstellen van verantwoordelijkheid voor de daden waar ze vergeving voor vragen."

Vergeven wil niet zeggen: "ont-straffen"Wanneer je dit ten gronde snapt dan kan je zonder enig probleem vergeven wat er te vergeven valt. Maar de boodschap aan de daders van het kwalijke is helder en duidelijk: "Vergeven is voor jullie geen vrijgeleide noch ontsnapping aan boetedoening en herstel van wat je beschadigd hebt. Ja ik kan jullie vergeven, maar dat ontslaat jullie niet van de plicht het volle gewicht van de gevolgen van jullie daden, woorden en houding te ondergaan."


Vaak is het wel zo dat woede nodig is om daders vol…


Like
bottom of page