top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Wetsvoorstel in Idaho (VS) wil toedienen Covidvaccins strafbaar maken

Er beweegt iets in de VS. Een nieuw wetsvoorstel in de noordelijke Amerikaanse staat Idaho, wil het toedienen van een mRNA-vaccin in die staat strafbaar stellen.
De wetgeving stelt dat "een persoon geen vaccin mag leveren of toedienen dat is ontwikkeld met behulp van boodschapper-ribonucleïnezuur-technologie (zoals in de mRNA vaccins) voor gebruik bij een individu of een ander zoogdier in deze staat".


Bloedstolsels en hartproblemen


Idaho Senator Tammy Nichols en Republikein Judy Boyle hebben dit wetsvoorstel als 'House Bill No. 154' ingediend bij de Health & Welfare Committee. Nichols zegt dat de procedure voor het wetsvoorstel wordt "versneld".


"Ik denk dat er veel informatie beschikbaar is over bloedstolsels en hartproblemen," zei Nichols. Dit wetsvoorstel zegt alles. Laat het zich verspreiden naar alle 50 staten en we zullen eindelijk het misdadige van de mRNA vaccinaties kunnen aantonen.De baanbrekende wetgeving zou de eerste in zijn soort zijn in de Verenigde Staten. Gisteren brachten we ook al een artikel over de staat Florida. De Florida Surgeon General Joseph Ladapo heeft nu een brief gestuurd naar de Food and Drug Administration (FDA). Daarin stelt hij dat er een toename is van 4.400% van meldingen van levensbedreigende aandoeningen in Florida sinds de uitrol van het mRNA COVID-19 vaccin.


Geen boosters meer in Engeland


Ook in de UK komt er steeds meer beweging. Na 12 februari 2023 is het niet meer mogelijk een booster te gaan halen. Via het NHS kunnen risico groepen later op het jaar nog een herhalingsbooster krijgen.
585 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page