top of page

Premiere van deel 2 van "De Ontmaskering". Dr. Dick Bijl over " het Pillenprobleem"

In deel 2 van De Ontmaskering ontvangen Steven Arrazola de Oate en dokter Erwin Annys huisarts, epidemioloog en voormalig hoofdredacteur van het Nederlandse Geneesmiddelenbulletin, dokter Dick Bijl.


Dr. Bijl brengt de lezing “Het pillenprobleem” waarin u verduidelijkt wordt hoe geneesmiddelen worden beoordeeld en gereguleerd, wat het verschil is tussen statistische significantie en klinische relevantie en waarom geneesmiddelen, na kanker en hart- en vaatziekten, de derde belangrijkste doodsoorzaak zijn geworden in Westerse landen.


De wetenschap heeft ons nuttige, levensreddende medicijnen opgeleverd maar helaas ook zinloze en schadelijke producten die desondanks massaal worden voorgeschreven en geconsumeerd. U leert de farmaceutische trukendoos kennen die dit mogelijk maakte en krijgt inzicht in hoe deze werd gehanteerd bij de uitrol van de mRNA SARS-CoV-2 vaccins.


Na de lezing lichten dr. Bijl en dr. Annys de pijnlijke eindconclusie toe naar aanleiding van enkele interessante vragen van Steven.  


Klik op de foto om de aflevering te bekijken:1.247 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


Dit thema is mogelijks nieuw , maar vraagt om aandacht, waarom komt dit thema in Vlaamse pers niet aanbod ?

https://rumble.com/v1wvqlq-dr.-bryan-ardis-i-was-wrong-about-snake-venom-the-dr.-jane-ruby-show.html

Like

bottom of page