top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Dr. Geert Vanden Bossche te gast bij Dr. Philip McMillan met verontrustende boodschap

Dr. Geert Vanden Bossche stuurde onze deze week via email de volgende boodschap. We hadden Geert te gast in onze tweede Headwind reeks waar hij vele zaken voorspelde die ondertussen waarheid zijn geworden.


Kortzichtige wetenschappers en zogenaamde 'experts' die koppig volhouden dat de verspreiding van de JN.1 variant geen onmiddellijke bedreiging vormt voor Covid-19 (C-19) gevaccineerden zullen binnenkort een schokkende les van onze natuur krijgen.


Ik ben me er terdege van bewust dat ik niet in staat zal zijn om hen te overtuigen, gezien hun hardnekkige onvermogen om het niveau van complexiteit te begrijpen dat het massale vaccinatieprogramma heeft toegevoegd aan de interactie tussen de ontsnappingsvarianten voor het immuunsysteem die het heeft gekweekt en de 'aanpassende' immuunrespons die wordt opgewekt bij C-19 gevaccineerden.

Niettemin zal het bewijs van deze onvergeeflijke blunder ondubbelzinnig gedocumenteerd worden.


Dr. Geert Vanden Bossche zal dit vanavond toelichten bij Dr. Philip McMillan om 19u30 Belgische tijd.Hier is de link om de Streamyard studio te bekijken om 18.30 uur Britse tijd.


Klik op de foto.
Herbekijk hier onze documentaire van 2022:1.471 weergaven1 opmerking
bottom of page