top of page

Dr. Ir. Carla Peeters uit Tegenwind documentaire "Inspiratie voor een gezondere wereld" kijkt vooruit

Wat is voor jou de gebeurtenis van 2023?

 

De uitspraak over free speech in The Biden Missouri case in US is voor mij de belangrijkste stepping stone  voor een samenleving in gelijkwaardigheid en inclusivitiet.

Alsmede voor ontwikkelingen in wetenschap, innovatie, gezondheid  en goed renderende organisaties waar mensen met plezier werken.

 

On September 8, the U.S. Court of Appeals for the Fifth Circuit ruled that “numerous federal officials coerced social-media platforms into censoring certain social-media content, in violation of the First Amendment.”

 

 

Wat heeft jou hoop gegeven in 2023?

 

Een groeiend aantal mensen die zich uitspreken tegen de huidige verspilling van belastinggeld aan pandemie- en klimaat maatregelen en een verantwoordelijk en ethisch gebruik van belastinggeld wensen waarbij voorafgaand aan de besluitvorming de business case cost benefit harm door onafhankelijke partijen wordt doorgelicht.

 

De toenemende onrust in de samenleving maakt dat deze signalen niet genegeerd kunnen worden. Dat is het begin van een terugkeer van het serieus nemen van bestuurlijke tegenspraak en behoud van free speech.

 

Wat wens je de wereld en de mensen toe in 2024? 

 

Ik wens iedereen het behoud van leiderschap over het eigen lichaam en een goede gezondheid.

 

2024 is een jaar voor het herstel van humaniteit, respect voor natuur, traditionele wijsheden en het positief integreren van inzichten die verkregen werden tijdens de coronapandemie. Vanuit dat perspectief wordt het allerbelangrijkste het omarmen van gelijkwaardigheid en inclusiviteit.337 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page