top of page

Dr. John Campbell over "Disease X"

Dr. John Campbell brengt bijna dagelijks content op zijn YouTubekanaal.

In de volgende link heeft hij het eerst over uitstel van hoorzittingen naar onderzoek van de vaccins en de pandemie in de UK. Maar op het einde gaat hij dieper in op "Disease X".


Ziekte X komt eraan


De wereld moet beter voorbereid zijn op een toekomstige pandemie,

Door virussen in kaart te brengen die de volgende "Ziekte X" kunnen worden, kunnen de wereldgezondheidsgemeenschap en regeringen sneller reageren wanneer zich een volgende pandemie voordoet.


Wereldwijde samenwerking en voldoende financiering zijn nodig om beter voorbereid te zijn op een pandemie en te zorgen voor snelle actie om een virusuitbraak op afstand te houden.


Enkele citaten uit de video:


"Je kunt al een heel eind op weg zijn om iets te produceren dat gericht is tegen een nieuw virus voordat dat virus zelfs maar de kop opsteekt."

"Het is een virus dat we nog niet kennen, maar waarvan we wel weten dat het bestaat en dat de potentie heeft om van een dierenpopulatie over te slaan op mensen, misschien te muteren of zich aan te passen en zich dan te verspreiden en mensen te doden sneller dan we het kunnen beheersen."

... het uitvoeren van onderzoek en het ontwikkelen van vaccins voor bekende virale "families" die invloed kunnen hebben op mensen - waarvan er 25 zijn - zou de mensheid een beslissend voordeel geven ten opzichte van de volgende Ziekte X.


Klik op de foto voor de videolink:
357 weergaven3 opmerkingen
bottom of page