top of page

Katie Olivia Hopkins over de vastgestelde overmatige sterfte in Engeland na de COVID-19-pandemie

Op Armstrong Economics verscheen de volgende interessante video: https://www.armstrongeconomics.com/international-news/vaccine/excess-deaths-thank-you-pfizer/

 

Katie Olivia Hopkins, media persoonlijkheid, columniste en politiek commentator, refereert naar een artikel in ‘The Lancet Regional Health’, een magazine uitgegeven door de gerenommeerde ‘The Lancet’-groep.  Het artikel becommentarieerd de vastgestelde overmatige sterfte in Engeland na de COVID-19-pandemie.  Het verscheen op 1 dec. 2023 en kan gedownload worden via

 

We citeren uit het artikel (en de uiteenzetting van Katie Hopkins) de belangrijkste punten:

 

1. De auteurs rapporteren voor 2022 en 2023 7.2% tot 8.6% meer exces doden:

2. De auteurs stellen vast dat de oversterfte bij hartziekten nog net iets erger is dan bij andere ziektes.


3. De leeftijdsgroep 50-64 heeft het erger te verduren dan de andere leeftijds groepen. Met 33%-44 % meer cardio-vasculair gerelateerde doden.


4. De oversterfte zit eigenlijk alleen bij de gezonde mensen die gewoon thuis zitten (niet in een ziekenhuis, niet in een home) en het niet zien aankomen:


5. De auteurs hebben, naar hun zeggen, nog geen idee hoe het komt en hebben extra analyse nodig…


Volgens Katie Hopkins is de COVID-vaccinatie natuurlijk de ‘olifant in de kamer’ waar niemand iets durft over te zeggen. Ze roept op om er constructief over te praten en duidelijkheid te brengen!

420 weergaven0 opmerkingen
bottom of page