top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Nieuw boek Geert Vanden Bossche meteen gecensureerd op Amazon.com

Prof. Dr. Geert Vanden Bossche stelt deze week zijn nieuwste boek voor: 'The Inescapable Immune Escape Pandemic.


Dit boek biedt uitdagende inzichten door zijn analyse van de complexe interacties tussen het virus en het immuunsysteem van de gastheer die ten grondslag liggen aan de evolutie van de COVID-19 pandemie.


De auteur gaat in op het effect van massavaccinatie op de individuele en wereldwijde gezondheid, en legt uit hoe machtige organisaties, instellingen en industrieën zonder inzicht in deze complexe omgeving een natuurlijke virale pandemie hebben veranderd in een rampzalige ontsnapping aan het immuunsysteem.


De voorspellingen van de auteur zijn overtuigend en geven aan dat de natuur deze fout zal herstellen, maar ten koste van mensenlevens in landen met een hoge vaccinatiegraad.


Onwetendheid en arrogantie van besluitvormers


Het boek belicht ook de onwetendheid en arrogantie van belangrijke opinieleiders en besluitvormers in het veld als de belangrijkste reden voor deze kolossale blunder. Het is een must-read voor iedereen die de fijne kneepjes van de pandemie en het effect van massale vaccinatie op de samenleving wil begrijpen. De unieke aanpak van de auteur en de wetenschappelijke basisprincipes waarop hij zich beroept maken 'The Inescapable Immune Escape Pandemic tot een waardevolle aanvulling op de literatuur over dit onderwerp.


Het boek is verkrijgbaar als softcover

voor paperback versie :

Bol.com op https://tinyurl.com/2p8jyfj (direct leverbaar)

of:

Libris.nl op https://tinyurl.com/mr3t55uf (direct beschikbaar)


Eerder vandaag liet Geert Vanden Bossche weten dat zijn boek definitief uit de rekken is gehaald bij Amazon. Hij wacht op een verklaring maar dit ruikt naar onverbloemde censuur. Uitgever en auteur zoeken nu oplossingen om het boek verder internationaal te kunnen verspreiden.De Tegenwind documentaire. met Geert Vanden Bossche kan u hier nog eens bekijken. Er is ook een nieuwe aflevering beschikbaar waarin onze zondagcolumnist Steven Arrazola de Oñate hem interviewt in een nieuwe aflevering van compleetdenkers.1.342 weergaven5 opmerkingen
bottom of page