top of page

Pfizer R&D-man in ophefmakende video: 'We muteren het virus zelf.'Onlangs werd ik gevraagd om mee te werken aan een ophefmakende Project Veritas video die onthult dat een Pfizer directeur het maken van een 'Muterend' covid-19 virus voor nieuwe vaccins via 'Directed Evolution' onderzoek bespreekt. Natuurlijk was ik vereerd om te helpen. De bovenstaande video is het eindproduct.


Discussies over het kwaad dat ten grondslag ligt aan de covid-crisis zijn gemeengoed geworden in de vele gemeenschappen die Jill en ik bezoeken terwijl we de wereld rondreizen.


Het kwaad in persoon


Hier zien we het ruwe beest in levende lijve, slenterend naar Bethlehem om geboren te worden. Verstoken van empathie. Winstbejag is zijn doel. Zijn gezicht gloeit van vreugde, onbewust van de diepe menselijke tragedie die hij mogelijk maakt, genietend van de schade aan het web van de mensheid en de structuur van een natie. Bezeten door een diep geloof in zijn eigen recht. Doordrenkt van duizelingwekkend narcisme. Genietend van corruptie. Volledig verstoken van wijsheid, introspectie of zelfbewustzijn van de fundamentele perversie van zijn ziel. Een afgezant van een onsterfelijk bedrijf, dat volgens de rechtbanken rechten heeft die voorheen alleen voor menselijke burgers golden. Een bedrijf dat chronisch aast op menselijk lijden. Een bedrijf dat enorme boetes voor illegale activiteiten afdoet als gewoon een ongemak, een zakelijke uitgave.


Kijk diep in het gezicht van deze ambassadeur van een andere wereld, luister goed. Zo zijn we op dit dieptepunt beland. Dit is de cultuur die ons deze tragedie heeft opgeleverd.


Aanschouw het banale gezicht van het pure kwaad.


Hoogtepunten uit de video:


Jordon Trishton Walker, Pfizer Director of Research and Development, Strategic Operations - mRNA Scientific Planner: 'Een van de dingen die we onderzoeken is, waarom muteren we het (virus) niet zelf, zodat we - preventief - nieuwe vaccins kunnen ontwikkelen, toch? Dus dat moeten we doen. Maar als we dat gaan doen, nemen we een risico. Je kan je voorstellen dat niemand wil dat een farmaceutisch bedrijf f**king virussen muteert. Vertel dit niet verder. Beloof dat je het niemand vertelt. De manier waarop het [het experiment] zou werken is dat we het virus in apen stoppen, en we zorgen ervoor dat ze elkaar blijven besmetten, en we verzamelen seriële monsters van hen.'


Walker: 'Je moet heel gecontroleerd te werk gaan om ervoor te zorgen dat dit virus dat je muteert niet iets creëert dat overal rond gaat. Ik vermoed trouwens dat dat ook de manier was waarop het virus in Wuhan begon. Dat dit virus uit het niets zou opgedoken zijn slaat nergens op. Dat is onzin.'


Walker: 'Wat ik heb gehoord is dat ze (Pfizer wetenschappers) het (COVID mutatieproces) aan het optimaliseren zijn, maar ze gaan langzaam te werk omdat iedereen erg voorzichtig is. Ik denk dat ze het eerder voorzichtig aanpakken omdat je natuurlijk niet wil bekend maken dat je toekomstige mutaties aan het uitlokken bent.'


Covid blijft nog lang een cash cow


Walker: 'Een deel van wat ze (wetenschappers van Pfizer) willen doen is uit zoeken hoe al die nieuwe stammen en varianten zomaar opduiken. Het is alsof ze die proberen te vangen nog voor ze opduiken, zodat we een vaccin kunnen ontwikkelen tegen nieuwe varianten. Dus daarom doen ze het gecontroleerd in een lab, waar ze zeggen ‘dit is een nieuwe epitoop’. En als het later opduikt, hebben we al een vaccin dat werkt'.


Journalist: 'Oh, mij god, dat is perfect. Is dat niet het beste verdienmodel ooit? Gewoon de natuur beheersen voordat de natuur zelf gebeurt? Toch?'


Walker: 'Ja, als het werkt. Omdat er soms mutaties opduiken waar we niet op voorbereid zijn. Zoals met delta en omikron en dat soort dingen. Wie weet? Hoe dan ook, het wordt een melkkoe. Covid zal nog een hele tijd een cash cow voor ons zijn. Uiteraard.'


Wie de volledige transcriptie en meer wil lezen, verwijzen we graag naar https://rwmalonemd.substack.com/p/project-veritas-has-broken-pfizers?utm_source=profile&utm_medium=reader2

1.052 weergaven6 opmerkingen

6 CommentsEr zijn vroeger nog zo een filmpjes rond gegaan, is het opgezet of niet zal altijd moeilijk te beoordelen vallen, het eerste wat sneuvelt in een oorlog is de waarheid, en hier is een oorlog tegen de bevolking aan de gang. Maar op Redacted.inc is er een groot hoofdstuk aan dit filmpje geweid met een redelijk lang interview met Malone. Ik ben toch redelijk overtuigd.

Like


Mark Sanders
Mark Sanders
Jan 26, 2023

Er zijn onlangs nog labo's op de vingers getikt die te ver aan het gaan waren in hun wetenschappelijk onderzoek om virussen te laten muteren. Die testen waren trouwens in een academische setting. Dus waarom zou het niet kunnen als er geld mee gemoeid is. Dit soort onderzoeken werden vroeger gebracht door zenders als BBC en werden toen benoemd als onderzoeksjournalistiek. We zijn wel heel goedgelovig aan het worden.

Framing is de bedoeling van vele zaken. Laat dit soort onderzoeken dan andere pers maar aanzetten om ook meer onderzoek te gaan doen.

Like

Moeten we nu dergelijk gesprek, gemaakt in een café blijkbaar tusen pot en pint, nu echt serieus nemen? Hoewel het mezelf niet zou verrassen dat het kwaad dat soort gain of function riekt. Dit kan toch geen correcte info zijn, toch? Of ....toch?

Like
Replying to

https://youtu.be/u5n7RRKgDog


De buitenproportionele reactie al gezien van Walker ?

Like
bottom of page