top of page

Retro Tegenwind: Rondetafel met 3 toppers: Malone, Vanden Bossche en Desmet

We kregen deze week de vraag van kijkers uit Frankrijk om onze oudere documentaires beschikbaar te maken op andere kanalen dan onze Rumble account. Frankrijk heeft het videoplatform Rumble gevraagd om bepaalde content te censureren en daar wou de tegenhanger van You Tube niet op ingaan. Uit protest gingen ze dan maar volledig van het internet in Frankrijk. Gisteren boden we de gevraagde aflevering van de Tegenwind/Headwind reeks 2 aan via ons platform en plots merkten we dat er massaal werd gekeken naar deze documentaire die in premiere ging in mei 2022.


Daarom besloten we om de komende dagen elke dag een oudere documentaire terug onder de aandacht te brengen op ons platform voor mensen die de uitzending gemist hebben. Ondanks het feit dat ze een paar maand oud zijn, zijn ze inhoudelijk nog steeds actueel en merken we hoe visionair onze gasten van deze reeks toch waren.

Geniet ervan ...

Dr. Robert Malone, dr. Geert Vanden Bossche en prof. dr. Mattias Desmet, voor het eerst rond één tafel


Het Rondetafel Gesprek


Zonder medeweten van Dr. Robert Malone en Dr. Geert Vanden Bossche hebben we prof. dr. Mattias Desmet ingevlogen naar Spanje om de twee andere wetenschappers te vervoegen en zo -voor de eerste keer- deze drie knappe koppen bij elkaar te brengen om te discussiëren over de medische en sociale impact van de maatregelen en de vaccinatiedwang in dit Covid tijdperk.


In de vorige aflevering van Tegenwind debatteerden Dr Geert Vanden Bossche en Dr Robert Malone over de wijze waarop het virus al dan niet zal evolueren. Nu prof dr. Mattias Desmet hen komt vervoegen gaat het gesprek ook over de massa-psychologische kant van de pandemie. Hoe zijn we in godsnaam in deze staat van massahypnose geraakt en hoe geraken we er weer uit?


Professor dr Mattias Desmet is klinisch psycholoog aan de Universiteit van Gent, België en verwierf wereldfaam met zijn theorie over massapsychose en de gevaren van het totalitarisme om de hypnose-achtige toestand te verklaren waarin de wereld zich bevond (bevindt?) tijdens de zogeheten pandemie.

Zijn theorie was een inspiratie en een eye-opener voor veel mensen, waaronder dr. Malone, muzikant Eric Clapton en podcast-goeroe Joe Rogan.


Kijk hier:


370 weergaven1 opmerking
bottom of page