top of page
  • Foto van schrijverjvwing

Speakers BBQ 2023 reeks start met Len Osanic, documentairemaker en host van 'Black op radio"

Op 6 augustus 2023 organiseerde ons redactielid Joachim Van Wing samen met Benjamin Van Doorslaer de ’Speakers BBQ’, een kleinschalig en besloten event. 


De format is deze van een tuinfeest, een familie-BBQ, omgeven door groen in de heuvels van het Pajottenland, net buiten de stedelijke drukte van Brussel. Daar verzamelden voor het derde jaar op rij zo'n 200-tal genodigden.


Gezellig en lekker eten aan feestelijk gedekte tafels in uitstekend gezelfschap. Tot zesmaal toe werden het gekwetter en de tafelgesprekken onderbroken door een spreker die een uur lang het podium kreegt.

 

 

  • Marcel Crok (NL), onderzoeksjournalist klimaat en klimaat data

  • Len Osanic (CAN), documentairemaker 60 jaar onderzoek naar de moord op JFK

  • Simon Michaux (AUS), ir Phd en Associated prof mijnbouw, energie en grondstoffen

  • Pierre Capel (NL), prof em. biochemicus, immunoloog, cellulaire energie, impact van gemoed op gezondheid

  • Kees van der Pijl, (NL) prof. em. Geopolitiek wereldmacht, BRICS, Oekraïne

  • Ivan Van De Cloot (B), hoogleraar, macro-economie, over de rol van de overheid, overheidsschulden en fiscaliteit. 

 

U ziet het... 6 essentiële thema's die totaal onderbelicht blijven door de oude mediakanelen. De organisatoren en programmatoren hebben met dit inhoudelijk event tot doel die leegten in te vullen. Door hoogwaardige en uitlopende sprekers aan het woord te laten die experten zijn op hun domein.


Tegenwind werkte samen met Joachim Van Wing om dit fantastische event met prachtige sprekers te filmen. Je krijgt de komende maanden hiervan regelmatig de opnames te zien.


De eerste van 6 opnames die we met u kunnen delen is het vraaggesprek met Len Osanic.


Len Osanic is documentaire-maker en de radio- host van 'Black op Radio' uit Vancouver, Canada.


In zijn radio-studio geeft hij het woord aan speurders, auteurs, juristen, academici en historiografen die de moordzaak rond President J.F. Kennedy blijven onderzoeken. Niemand heeft meer JFK-onderzoekers ontmoet en geïnterviewd dan Len en niemand weet meer over de stand van zaken rond dit lopende moordonderzoek.

Exact 60 jaar na de moord Kennedy reisde Len Osanic naar België om te vertellen over die historische dag in Dallas, op 22 november 1963. 

Len Osanic is de maker van de 50-delige docureeks 50 Reasons for 50 years. Wij kregen toestemming van Len Osanic en Black Op Radio de toestemming om enkele fragmenten te gebruiken.

Hieronder de link naar Rumble:

351 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page