top of page

Reminder: Nog laatste tickets beschikbaar. Tegenwind.tv brengt "De ontmaskering" in een reeks.

Na ons eerste contact met Dr. Erwin Annys waren we bij Tegenwind onder de indruk van zijn verhaal. In een aflevering van Kompas legde hij zijn ziel bloot. Deze aflevering is ondertussen enorm bekeken in België en Nederland. We werken ondertussen ook aan ondertitels om zijn verhaal ook verder de wereld in te sturen.


Op 4 februari 2023 zal Dr . Erwin Annys samen met Tegenwind columnist Steven Arrazola de Oñate van stevenschrijft.be een nieuwe voorstelling geven van "De ontmaskering". We zullen met Tegenwind aanwezig zijn en die namiddag zullen de camera's meedraaien om later in verschillende afleveringen uit te zenden.

We vroegen aan Erwin wat meer uitleg over hoe "De ontmaskering" ontstaan is en wat ze er mee hopen te bereiken.Het is nu ongeveer één jaar geleden dat ik naar aanleiding van een anonieme klacht besloot om afscheid te nemen van mijn roeping als arts, waarvoor ik gedurende 12 jaar werd opgeleid. Een beroep dat ik gedurende 22 jaar met hart en ziel heb mogen uitoefenen en dat me begeesterde. Ik kreeg enorm veel dankbaarheid van patiënten die ik mocht verzorgen. Het is een fantastisch hoofdstuk geweest in mijn leven.

De anonieme aanklager, zoals één van mijn patiënten het hilarisch verwoordde “de laffe noedel die zichzelf een schouderklopje mag geven omdat hij een schitterende carrière heeft verwoest” neem ik niets kwalijk. Hij of zij was een slachtoffer van het narratief. De aanklacht was voor mij slechts de druppel. Mijn emmer was al volgelopen met alle misleidingen en mistoestanden die het overheidsbeleid aangaande corona over ons had uitgegoten. Het inzetten op angst, het ontzeggen van zorg, het dwangmatig vaccineren, het onmogelijk maken van eerlijke "informed-consent" was nefast voor een eerlijke arts-patiënt relatie, de essentie van goede geneeskunde.

De beslissing om afscheid te nemen van mijn jongensdroom, het genezen van mensen, was heftig. Het resulteerde in het afschrijven van de gebeurtenissen en mijn emoties in het boek ‘FACTCHECK. Neen. Niet elke arts deelt de mening van de televisie-expert.’

Je kan hier de reportage bekijken van de boekvoorstelling: https://www.tegenwind.tv/kijken/boekvoorstelling-erwin-annys-


Het boek werd een tweetal maanden geleden gepubliceerd. De respons was fantastisch. De dankbaarheid en de warmte die ik sedertdien van zoveel mensen mocht ontvangen, wist een moeilijke periode volledig weg. De schrijnende verhalen van al die mensenlevens, al die familie- en vriendschapsbanden die ten gevolge van de maatschappelijke polarisatie werden verwoest, sterken me in de overtuiging dat mijn afscheid maar een voetnoot was en het schrijven van mijn boek nuttig en noodzakelijk.Naar aanleiding van de publicatie nu bijna twee maanden geleden leerde ik Steven Arrazola de Oñate kennen. Een zielsgenoot die zich ook twee jaar ergerde, die ook afscheid nam, in zijn geval van zijn politieke roeping en die ook de waarheid wilde uitschreeuwen in zijn boek ‘Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel’. Steven nodigde me uit voor een interview in ‘De spreekuur’ voor zijn video-kanaal ‘Compleetdenkers’.

Nadien groeide bij ons de drang om onze boodschap zoveel mogelijk te verspreiden. Vooral dan naar de burger die nog altijd geen weet heeft van onafhankelijke media-kanalen als Tegenwind.tv. De burger die nog altijd angstig is en die nog altijd dagelijks flink de goede raad van diezelfde televisie-experten, verstrekt via het VTM-journaal of De Afspraak, opvolgt. Vaak deugdelijke burgers met het hart op de goede plek maar helaas ook met een ongezond blind vertrouwen.Met ‘DE ONTMASKERING’ willen Steven en ik die mensen een andere kijk geven op wat er is gebeurd. Ik presenteer een Power-Point met harde feiten die de misleidingen die de burger werden voorgehouden één voor één ontmaskeren. Misleidingen om een draagvlak te creëren voor massa-vaccinatie. We tonen aan dat de televisie-experten wel degelijk al in 2020 wisten dat het SARS-CoV-2 virus voor het grootste deel van de bevolking een non-issue was en geven antwoorden op de hoe- en waaromvraag. Hoe en waarom is dit allemaal kunnen gebeuren?Bovenal wil ik met deze lezing echter enerzijds mijn collega’s zorgverleners letterlijk ontmaskeren, ze helpen te bevrijden van zinloze mondmaskers (de cynische beloning die wij kregen als dank voor alle verleende coronazorgen) en anderzijds wil ik mijn roeping als arts terug eer aandoen, en dan met name het principe ‘primum non nocere’. Het is mijn plicht om mensen uit te leggen waarom massavaccinatie en in het bijzonder deze mRNA-technologie dringend moet worden stopgezet. Ik mag de kennis die er nu bestaat aangaande complicaties van deze vaccins niet verzwijgen.

We brachten ‘DE ONTMASKERING’ reeds voor volle zalen in Turnhout, Leuven en Hoeselt. Op zaterdagnamiddag 4 februari 14.00 (inkom 13.30) brengen we een speciale, bijzonder uitgebreide voorstelling in Antwerpen, in de mooie theaterzaal TriArte. Deze lezing zal gefilmd worden door het Tegenwind.tv-team en nadien zullen Steven en ik boeken signeren.

Wij hopen dat u, als zielsgenoot, erbij wil zijn, maar vooral ook dat u mensen wil uitnodigen en meebrengen die u liefheeft, mensen waarvan u hoopt dat onze lezing hen de ogen kan openen. Zeg hen dat ze mij niet hoeven te geloven maar overtuig hen om mijn informatie op zijn minst een kans te geven als gewicht tegen het narratief dat ze twee jaar hebben gehoord. Ik beloof u dat ze als een ander mens de lezing zullen verlaten.

Kennis verandert gedrag. Correcte kennis verandert gedrag ten goede.


Dr. Erwin Annys,

mede namens Steven Arrazola de Oñate en met dank aan het Tegenwind.tv-team.


Tickets voor ‘De Ontmaskering’ zijn te verkrijgen via https://moerasbever.com


2.262 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page